Modelist İş İlanları

Pozisyon: Modelist
İstanbul Avrupa / Silivri Yaker Tekstil

Polyester penye İhracatı yapan firmamızda çalışacak ; bilgisayarlı kalıp çıkartabilen(Tercihen gemini programını kullanabilen) imalatta tecrübesi olan, serileme bilgisine sahip modelist alınacaktır. Şirket yerleşkemiz Çerkezköy gişeler çıkışında Beyciler köyüne yakınd..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Yıldırım Tekstıl

İstanbul/Esenyurt ta bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşı aranmaktadır; NITELIKLER Elde veya bilgisayar programı yardımıyla kalıp ve model oluşturmak Numune ürün veya baz kalıp üzerinden üretim için kalıp serisi ve model hazırlamak..

Bursa / Yıldırım Rota İnsan Kıymetleri

Danışmanlığını yaptığımız firmanın kadrosunda çalışacak deneyimli MODELİST'ler arıyoruz... *Maaş DOLGUNDUR... Rota İnsan Kıymetleri,Türkiye genelinde faaliyet gösteren,sektör ayrımı olmaksızın her biri alanında lider kurumların üretim ve yönetim kadrolarına personel tedariği sağl..

İstanbul Avrupa / Güngören Efe Butik

Alanında deneyimli GERBER Kullanabilen esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan Modelist aranmaktadır. NOT: ücret belirtilmemiş görüşme esnasında belirlenecektir. Adres: M.Nesih Özmen Mah. Gülsever Sk. No: 24-26 Star Arena AVM Kat:1 No: 80 Merter /İstanbul Tel: 05..

İstanbul Avrupa / Güngören Deryadil Tekstil San. Ve. Tic. Ltd. Şti.

Merter Bulunan Firmamızda Modelhane Departmanında Görevlendirilmek Üzere ; Dokuma ve Örme konusunda deneyimli Kendisine teslim edilen çizime uygun kalıp uyarlayacak modelist aramaktayız..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Gbh Tekstil

Yenibosna da faaliyet gösteren ihracat firmamıza, * Örmede çalışacak , * Gemini programını kullanabilen, *Elde kalıp çıkarabilen, *Kolleksiyondan imalat aşamasına kadar numuneyi takip edebilen, *en az 5-6 yıl deneyimli * Bayan modelist aranmaktadır. Sef..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Pusula Tekstil

ihracat ve laleli piyasalarında calışmış denim kumaşta en az 5 yıl deneyimli modelist aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Şişli Önder Giyim

OSMANBEY'DE HAZIR GİYİM SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE; -TAKİP KABİLİYETİ GELİŞMİŞ -SORUMLULUK ALABİLEN -HEDEF VE SONUÇ ODAKLI ÇALIŞAN BAYAN MODELİST YARDIMCISI ARIYORUZ...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Ros Giyim

Güneşli'deki firmamıza; Örme kumaşta çalışmış, İmalatta Tecrübeli, İhracatta en az 5 yıl deneyimi olan, Modeli koleksiyondan son aşamaya kadar yürütebilecek, Çalışma arkadaşları aramaktayız. Gemini programını bilmesi tercih sebebidir...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Sakon Tekstil

SAKON TEKSTİL Modelhane departmanında görev alacak aşağıda belirtilen kriterlere sahip deneyimli " Modelist " çalışma arkadaşları aranmaktadır. - İhracat firmalarında örmede minimum 5 yıl deneyimli, - Wearcad bilgisi olan , - Koleksiyondan üretime kadar olan süreçlerinin t..