Muhasebe İş İlanları

Pozisyon: Muhasebe
Kocaeli / Dilovası Köşkerler Çelik Halat

Köşkerler Çelik Halat, 1989 yılında kuruldu. Bugün Dilovası İMES OSB'de 24,000 m2 alanda Çelik Halat ve Tel üretimi yapmaktayız. 100 kişilik ekibimiz ve kurumsal yapımızla son derece profesyonelce çalışan ekibimize heyecanını yitirmemiş ve motivasyonlu arkadaşlar aramaktayız. Çalışanlar..

GENEL NİTELİKLER - Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İşletme, İktisat, Maliye), - Benzer pozisyonda tercihen en az 2 yıl tecrübeli, - Diksiyonu düzgün, - MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, - Sorumluluk sahibi, dikkatli, disiplinli ve d..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Mürkem Merdane

Küçükçekmece - Halkalı - Sefaköy civarında ikamet eden bayan Ön Muhasebe Elemanı / Sekreter aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Karaca Metal

Şirketimizde Ön muhasabe işinde çalışacak bay eleman aranıyor. Eta veya başka bir muhasabe programı bilen 2 yıl veya 4 yıllık üniversite mezunu MS Office programlarını kullanabilen, İnsan ilişkilerinde başarılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, Takım çalışmasına yatkın, il..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Evidea.com

İŞ TANIMI E-Ticaret sektöründe hızla büyüyen şirketimizin Kadıköy Koşuyolu'ndaki Genel Merkezinde Muhasebe Departmanında satış faturası kesme, alış faturası işleme, cari mutabakatlar, e-fatura ve e-arşiv gibi alanlarda görev alacak 'Engelli Muhasebe Uzmanı/ Uzman Yardımcısı' arıyoruz. ..

GERİ DÖNÜŞÜM ALANINDA FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZE; 20 İLE 25 YAŞ ARASINDA BAYAN ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR. - BAYRAMPAŞA VE CİVARINDA İKAMET EDEN, - TİCARET LİSESİ MEZUNU, - UZUN SÜRELİ ÇALIŞMAYI DÜŞÜNEN, - DİSİPLİNLİ VE TAKIM RUHUNA UYUM SAĞLAYABİLECEK ÇALIŞMA ..

Ankara / Yenimahalle Ankara Rekor

Hidrolik ve Pnomatik sektöründe imalatcı ihracatcı ve ithalatcı olarak 35 yıldır faaliyet gösteren firmamıza muhasebe alanında çalımak üzere deneyimli çalısma arkadası aramaktayız. muhasebe departmanımızda calısmakta olan 3 bayan muhasebe personelimiz ile iş paylasımı yapılıp uyumlu bir ..

Bursa / Gemlik Ali - Harun Ardıç Metal

GEMLİK ' TE DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA DENEYİMLİ ÖN MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR *EN AZ LİSE MEZUNU TERCİHEN YÜKSEK OKUL MEZUNU *MS OFFİCE PROGRAMINA HAKİM *İŞE UYUM SAĞLAYIP İŞ AKIŞINI YÖNETEBİLEN *İNSAN İLİŞKİLERİ ve DİKSİYONU DÜZGÜN *İ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Emek Döküm

İMES SAN. SİTESİ'NDE BULUNAN FİRMAMIZA ÖN MUHASEBE KONUSUNDA DENEYİMLİ PERSONEL ÖZLÜK DOSYASINA HAKİM ÇALIŞMA ARKADAŞI ARANIYOR. LiİSANS MEZUNU TERCİH NEDENİDİR...

İstanbul Avrupa / Esenler Atasan Dış Ticaret

İstanbul Esenler Giyimkent'te çalışacak . Sabah 08:30 ve akşam 18:30 çalışma saatlerine uyabilecek. Giyimkente (Esenler) ulaşım sıkıntısı olmayan, Üniversite , iki yıllık yüksekokul veya en az ticaret meslek lisesi mezunu, Ön muhasebe konusunda ve fatura kesiminde en az iki y..