Muhasebe İş İlanları

Pozisyon: Muhasebe
Kocaeli / İzmit Özyıldırım Metal

Mikro programı kullanabilen tecrübeli takım arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Net Danışmanlık

Müşterimiz, başka yatırımları büyük ses getirmiş ve başarıdan başarıya koşan yatırımcıların ortaklığında kurulmuş bir mobil teknoloji şirketidir. Danışmanlığını yapmakta olduğumuz müşterimiz adına Muhasebe Elemanı arayışımız bulunmaktadır. • Luca paket programını kullanabilen,..

firmamızda çalışacak bayan muhasebe elemanı aranmaktadır. İyi derecede eta bilen, ofis programlarına hakim, fiyat teklifi hazırlayacak, tercihen autocad programını bilen kişiler tercih sebebimizdir. Maaş+ssk+yemek..

İstanbul Anadolu / Beykoz Yakamoz Sporcu Gıdaları

şirketimizin Muhasebe Departmanına şirketimize gelişim ve değişimde ivme katabilecek , karar verme , uygulama ve takip yeteneklerine sahip , ön muhasebe ve genel muhasebe bilgisi olan dinamik , enerjik adaylar aramaktayız. Adaylarımızda aradığımız özellikler: Ön muhasebe ve..

LKS2 programını iyi kullanabilen En az 4 sene tecrubeli Fatura,Kasa, banka, çek, senet, tahsilat,ödeme vb. işlemlere vakıf, Office programlarına hakim, İş takibi ve planlama becerisi yüksek, Sistemli çalışma prensiplerine sahip, Diksiyonu düzgün iletişim becerisi ..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Parlayankoç Çelik Eşya

Etaw8sol program kullanmasını bilen çalışma arkadaşı aranıyor...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Firma Adı Gizli

Merkezi AVCILAR da bulunan şirket bünyemizde görevlendirmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip "MUHASEBE UZMANI" alınacaktır. GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezun, Bordro, İş Kanunu, Personel, SGK ve Gelir Vergisi mevzuatlarına uygulama düzeyinde..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Alfa Otomat

ZEYTİNBURNU DEMİRCİLER SİTESİNDE BULUNAN, DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA; - LOGO GO PROGRAMINA HAKİM - PRATİK , YOĞUN ÇALIŞMA PROGRAMINA AYAK UYDURABİLECEK - TELEFONLARA BAKIP SİPARİŞ ALABİLECEK - SEVKİYAT TAKİBİ YAPABİLECEK BAYAN ÇAL..

İstanbul Avrupa / Sultangazi Akabe Mutfak Eşyaları

GENEL NİTELİKLER • Genel muhasebe konusunda en az 4 - 5 yıl tecrübeli, • Tercihen Eta programını kullanabilen. • MS Office programlarını ileri düzeyde kullanabilen • İnsan ilişkilerinde başarılı, yazılı ve sözlü iletişim kurabilme becerisi yüksek • Planlama ve o..

Trabzon / Merkez Tayyarlar Makina

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Benzer bir görevde en az 4 yıl deneyimli, MS Office programlarını kullanabilen, Dikkatli, disiplinli, detaylara önem veren, sonuç odaklı çalışmayı prensip edinmiş, Analitik düşünme, koordinasyon ve planlama yeteneği yüksek, ..