Muhasebe İş İlanları

Pozisyon: Muhasebe
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Bortek Boru Ve Tesisat Tekn. Dış Tic. Ltd. Şti

Paslanmaz Tamir Kelepçe imalatı ve satışı yapan firmamız için ön muhasebe (fatura-irsaliye kesmek,fatura,fiş) işlemlerini yapabilecek genel muhasebeye ve genel ofis işlerinde yardımcı olabilecek bayan çalışma arkadaşı aramaktayız. -Tercihen Ticaret Lisesi veya Ön Lisans mezunu, -MS Offic..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Net Danışmanlık

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, büyük yatırımcıların ortaklığında kurulmuş, müşterilerine kusursuz hizmet sunmak amacı ile 7/24 hizmet prensibi doğrultusunda çalışan bir mobil teknoloji şirketi olan Getir'in büyüyen iş hacmi doğrultusunda aşağıdaki görev tanımı kapsamında Muhasebe Sorumlusu arayı..

İstanbul Anadolu / Tuzla Koçkaya Isı

Tuzla da bulunan fabrikamıza ETA programını kullanabilen ön muhasebe elemanı alınacaktır. yakın çevrede oturanlar tercih sebebidir...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Evidea.com

İş Tanımı E-Ticaret sektöründe hızla büyüyen şirketimizin Muhasebe Departmanında satış faturası kesme, alış faturası işleme, cari mutabakatlar, e-fatura ve e-arşiv gibi alanlarda görev alacak 'Muhasebe Uzmanı/ Uzman Yardımcısı' arıyoruz. Aranan Temel Nitelikler ..

İstanbul Anadolu / Pendik Sertaş Taşlama

ELEMAN NET ÜZERİNDEN YAPILMAYAN BAŞVURULAR DİKKATE ALINAMAYACAKTIR ! EN AZ LİSE MEZUNU SEKRETERLİK VE ÖN MUHASEBE KONUSUNDA TECRÜBELİ. PENDİK VE KAVAKPINAR CİVARINDA İKAMET EDEN. BİLGİSAYAR VE OFFİCE PROGRAMLARINI İLERİ DÜZEYDE KULLANA BİLEN AKIN SOFT BİLGİSİ OLAN ÖNCELİĞİMİZDİR....

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ülkü Makina Ve Madencilik San. Tic. Ltd. Şti.

Vinç,Caraskal,İstifleme sektöründe faaliyet gösteren firmamıza, *Cari hesap mutabakatları yapabilecek *Banka hesapları, çek/senet ödemeleri, ödeme ve tahsilatların takibi, *Ofis programlarına hakim, raporlama yapabilen, *Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli, Diksiyonu düzgün,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Irmak Metal

DEMİR ÇELİK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA E FATURA,BANKA KREDİLERİ ÇEK- SENET VB.KONULARDA TECRÜBE SAHİBİ FİNANS AĞIRLIKLI ÇALIŞACAK MUHASEBE KONUSUNDA DENEYİMLİ BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ALINACAKTIR. NOT:ÇALIŞMA SAATLERİ HAFTA İÇİ:08;30-18:30 ..

İstanbul Avrupa / Şişli Smmm Kadir Kahraman

Müşavirlik firmamıza ve denetimini yaptığımız nişantaşı ve sarıyerdeki firmalarımıza Muhasebe tek düzen bilgisi olan, fatura alım satım ve banka kayıtlarını işlemeyi bilen tecrübeli tercihen Zirve Luca bilgisi olan Muhasebe Elemanları alınacaktır, Kdv İade listeleri ve mahsup işlemleri de mevcuttur,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Küchmann İç Ve Dış Ticaret

GENEL NİTELİKLER Ümraniye Yukarı Dudullu'da bulunan satış ofisimizde çalışmak üzere; - Lisans, Ön Lisans ve Ticaret Lisesi bölümlerinden mezun, - Temel finans ve muhasebe bilgisine sahip, - Muhasebe ve finans alanında en az 3 yıl tecrübeli, - MS Office ve..

E-ticaret alanında faaliyet gösteren firmamıza ön muhasebe sorumlusu alınacaktır. Ön muhasebe konusunda deneyimli Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli Tercihen e-fatura/e-defter konularında bilgi sahini, Tekdüzen muhasebe sistemine hakim, Düzenli olarak Ba-Bs muta..