Muhasebe İş İlanları

Pozisyon: Muhasebe
İstanbul Anadolu / Tuzla Fars Yapı

Grup Firmalarımızdan Arslan Demir Çelik İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. merkez ofisinde çalışmak üzere, en az Ticaret Lisesi veya MYO mezunu, - MS Office programlarını ve Logo Go Plus programını iyi derecede kullanabilen, - Muhasebe konusunda en az 5 yıl deneyimli, - Ekip çalışması..

Şirketimizde çalıştırılmak üzere -Tercihen lks,orka, ve ofis programlarını (excel,word...) bilen -Tecrübeli -Beyan verebilen -Cari Hesap Mutakabatı yapabilen -Takım çalışmasına ayak uyduran -Dilovası ve Gebze'de ikamet eden Muhasebe elemanı aramaktay..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Makro Teknik Hırdavat

OFİS İÇİ DÜZENLEYECEK ÖN MUHASEBE BİLGİSİ OLAN TİTİZ TEMİZLİĞE ÖNEM VEREN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Osaka Tel Ve Telbant San. Tic. Ltd. Şti.

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK GENEL MUHASEBE -HESAP PLANINA VAKIF BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Feyza Ticaret

İthalat yapan firmamızın Bahçelievler deki merkezine Muhasebe personeli alınacaktır. Genel Özellikler: Muhasebe alanında en az 5 yıl tecrübeli, Genel Muhasebe bilgisi olan, MS Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilen, Muhasebe programlarında deneyim..

İş Tanımı İkitelli Organize Sanayi'de bulunan şirketimizde tüm genel muhasebe işlemlerini yürütebilecek deneyimli çalışma arkadaşları arıyoruz. Aranan Temel Nitelikler · Tercihen Lise veya meslek lisesi mezunu · Bayan · Genel muhasebe konusunda deneyimli..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Nea Metal

İşin Detayı Demir çelik sektöründe faaliyet gösteren İstanbul Ataşehir’de yer alan firmamızda Ön Muhasebe Elemanı olarak görevlendirmek üzere; KİŞİSEL DONANIM: -Üniversitelerin ilgili Lisans ya da Ön Lisans bölümlerinden mezun, -Ön Muhasebe/Büro alanında en az 2 yıl de..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Örnek Biraderler Demir

ÖRNEK BİRADERLER DEMİR TİCARET VE SANAYİ A.Ş firmamızda , .Yetiştirilmek Üzere En Az Ticaret Lisesi Mezunu .BAYAN, .Deneyimli veya deneyimsiz (yeni mezunda olabilir), .Ümraniye, Sancaktepe, Yenidoğan,Sarıgazi lokasyonun da ikamet eden (tercih sebebidir), .Yeni ..

Denizli / Merkez Yörükoğlu Demir Çelik

Alış faturaların ve fişlerin ETA SQL programına kaydedilmesi, Banka işlemlerinin kaydedilmesi, Çek çıkış işlemlerinin kaydedilmesi, Satış faturalarının kesilmesi ve fatura kesim zamanlarının takibi Müşteri cari hesap mutabakatlarının yapılması ve raporlanması, Tedarikçi..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Net Danışmanlık

İş Açıklaması Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, büyük yatırımcıların ortaklığında kurulmuş, müşterilerine kusursuz hizmet sunmak amacı ile 7/24 hizmet prensibi doğrultusunda çalışan bir mobil teknoloji şirketi müşterimizin büyüyen iş hacmi doğrultusunda aşağıdaki görev tanımı kapsamınd..