Muhasebe İş İlanları

Pozisyon: Muhasebe
İstanbul Avrupa / Sultangazi Akabe Mutfak Eşyaları

GENEL NİTELİKLER • Genel muhasebe konusunda en az 4 - 5 yıl tecrübeli, • Tercihen Eta programını kullanabilen. • MS Office programlarını ileri düzeyde kullanabilen • İnsan ilişkilerinde başarılı, yazılı ve sözlü iletişim kurabilme becerisi yüksek • Planlama ve o..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Karaca Metal

Şirketimizde Ön muhasabe işinde çalışacak eleman aranıyor. Eta veya başka bir muhasabe programı bilen 2 yıl veya 4 yıllık üniversite mezunu MS Office programlarını kullanabilen, İnsan ilişkilerinde başarılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, Takım çalışmasına yatkın, iletiş..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Yeni İstihdam

İş Tanımı: Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Üsküdar merkezli firmamızın genel müdürlük binasında görevlendirilmek üzere: - İdari İşler, - Muhasebe, - İnsan Kaynakları, - Ofis İçi Personel, pozisyonları için aday arayışımız bulunmaktadır...

İstanbul Avrupa / Fatih Hediyerengi

Faturaların muhasebe programına işlenmesi • Cari hesapların takibi • Gelir-gider tablolarının hazırlanması • Haftalık ödeme planlarının yapılması • Satış faturalarının kesilmesi • Ödeme emirlerinin girilmesi • BA-BS, mutabakat v.s. yapılması • Vergi, beyann..

İstanbul Anadolu / Tümü ENGİN METAL

30 yıldır paslanmaz çelik sektöründe faaliyet gösteren Kocaeli Gebze'de yer alan firmamızda Ön Muhasebe Elemanı olarak görevlendirmek üzere; KİŞİSEL DONANIM: -Üniversitelerin ilgili Lisans ya da Ön Lisans bölümlerinden mezun, -Ön Muhasebe/Büro alanında en az 3 yıl den..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Www. Tesetturpazari.com

* İyi derecede bilgisayar bilgisine sahip * E-ticaret sitesi admin panelini yönetebilecek , stok takip programından stok takip edebilecek. * Fatura basabilecek, günlük olarak faturaları düzenleyebilecek, Wolvox ve benzeri muhasebe programlarını kullanabilecek. * Kargo takipi yapa..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Net Danışmanlık

İş Açıklaması Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, büyük yatırımcıların ortaklığında kurulmuş, müşterilerine kusursuz hizmet sunmak amacı ile 7/24 hizmet prensibi doğrultusunda çalışan bir mobil teknoloji şirketi müşterimizin büyüyen iş hacmi doğrultusunda aşağıdaki görev tanımı kapsamınd..

Denizli / Merkez Yörükoğlu Demir Çelik

Demir çelik sektöründe faaliyet gösteren firmamızın 3.sanayi sitesindeki merkezinde görevlendirmek üzere --- ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ --- TERCİHEN YÜKSEKOKUL MEZUNU --- ÖN MUHASEBE KONUSUNDA BİLGİLİ --- FATURA İRSALİYE KESEBİLEN , STOK TAKİBİ YAPABİLEN --- ETA SQL PR..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Değişim Çelik

Bayrampaşa'da bulunan Değişim Çelik firmamızın; Ön muhasebe bölümünde çalışacak Bayan çalışma arkadaşı aramaktayız. İstemiş olduğumuz özellikler; Üniversite Mezunu Logo programını çok iyi derecede bilen Tüm ön muhasebe işlemlerini yürütebilecek (Cari ödemeler, ba..

ARANAN NİTELİKLER En az ticaret lisesi mezunu En az 5 yıl muhasebe departmanı deneyimli, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan, MS Office ve mesleki bilgisayar programlarını etkin kullanabilen (tercihen LOGO TIGER), Alış, Satış ve Masraf Faturalarının kaydedilme..