Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Tümü OM MÜHENDİSLİK

Fabrikamızın üretim bölümünde faaliyet gösteren CLOOS marka Kaynak Robotunu kullanabilen kaynak robotu operatörü aramaktayız. * Tercihen Meslek Lisesi Mezunu, * Askerlik Hizmetini Tamamlamış * Herhangi Bir Sağlık Engeli Bulunmayan * Yoğun Çalışma Temposuna Yatkın...

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Technocast Otomotiv San. ve Tic. A.Ş. Fabrikamızda Montaj Operatörü ve ya Plastik Enjeksiyon Operatörü olarak, Elektronik Üretim Hattında Ürün Montajı yapılması ve ya Plastik Üretim bölümünde enjeksiyon ve boyahane operatörü olarak görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları aramaktayız. ..

Tekirdağ / Çerkezköy TECHNOcast Otomotiv Sanayi

Plastik enjeksiyon ve kalıp bilgisi olan *İş emirlerini okuyup anlayabilen *22-35 yaşları arasında *Askerlikle ilişiği olmayan *Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen..

Kocaeli / Çayırova Afc Metal

METAL KABLO KANALI İMALATI YAPAN FİRMAMIZA PRES OPERATÖRLERİ, ABKANT OPERATÖRLERİ, KAYNAKCILAR VE SEVKİYAT TA GÖREV YAPACAK DENEYİMLİ PERSONELLER ALINACAKTIR. 08:00-16:00 / 16:00-24:00 vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, Gebze - Çayırova bölgelerinde ikamet eden tecrübeli kişilerin..

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Bursa / Osmangazi Erkuş Tekstil

firmamızda çalışmak üzere vasıflı vasıfsız (bilen ya da yetiştirilmek üzere) tekstil makinası operatörüne ihtiyaç vardır..

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..

Kocaeli / Gebze IPM TONER

Sektör Lideri olan Firmamızın GOSB'da yer alan fabrikasına Üretim ve Makine Operatörü : • Tercihen Meslek Yüksek Okulu mezunu veya Meslek Lisesi mezunu • Vardiyalı sistemde verilen hedeflere uygun çalışabilecek, • İletişim becerisi yüksek, ekip çalışma..

İzmir / Bornova Hsk Hidrolik

İş Tanımı Cnc Dik İşlem Merkezlerinde Çalıştırılmak Üzere Parça Sökme Takma İşlemini Gerçekleştirecek Cnc operatörü aranmaktadır. Aranan Nitelikler Makinanın basit kullanımını gerçekleştirebilecek, Öğrenmeye meyilli , Çalışma arkadaşları aranmaktadı..