Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Kağıthane Kolonı Televızyon Veradyo Yayıncılıkas.

Çağrı merkezinde çalışacak deneyimli operatörler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Rota Sızdırmazlık

İkitellideki İşyerimize Cnc Operatörü Alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Tuzla Miltaş Kesici Takım Ltd. Şti.

CNC Tornacı alınacak.Program yapmasını bilen personel ,tercih edilecektir...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Haribo Şekerleme

HARİBO, pazarda lider ve meyve aromalı jöle şekerlemeler ile meyankökünden yapılan ürünlerde Dünya''nın bir numaralı üreticisidir. Yumuşak şekerleme üretimi üzerine faaliyet göstermekte olan %100 yabancı sermayeli firmamızın gelişen ve büyüyen organizasyonu içerisinde Sevkiyat bölümünde görevl..

İş Tanımı Firmamızda lazer kesim operatörü olarak çalışacak eleman alınacaktır. Aranan Nitelikler Tercihen Teknik lise mezunu , Lazer kesim alanında çalışmış, Askerliğini tamamlamış , Erkek eleman alınacaktır...

Kocaeli / Çayırova FARPLAS

Farplas; Yurt içinde ve dışında binek ve ticari araç üreten ana sanayi firmalarına, araç içi-dışı trim plastik parçalar, kokpit, kapı panoları ve aydınlatma parçaları ile ilgili, fikir aşamasından başlayarak, ürün gerçekleştirme sürecinin (tasarım-geliştirme, kalıp, proje yönetimi, seri üretim, satı..

Kocaeli / Gebze Torun Bakır A.Ş.

Gebze Organize Sanayi Bölgesinde kurulu, Bakır alaşımı OEM parçaların Sıcak Dövme ve Talaşlı İmalatını yapan, kendi bünyesinde mühendislik, kalıphane, takımhane, sıcak dövme, talaşlı imalat proseslerini barındıran, ürünlerinin %98'ini Avrupa ve Amerika'daki konusunda lider firmalara ihraç eden, her ..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Hidrotam

• Meslek Yüksek Okulu , Teknik Lise veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (Torna, Tesviye, Makine, Motor, Metal bölümlerinden mezun), • Teknik resim okuma bilgisi olan • CNC İşleme Merkezi ve CNC Torna Tezgahı programlama konusunda tecrübeli • Tercihen MASTER CAM tecrübesi olan ..

FİRMAMIZIN BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ESKAVATÖR (KAZIMA VE YÜKLEME) OPERATÖRÜ ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Tuzla Miltaş Kesici Takım Ltd. Şti.

TEL EREZYONDA ÇALIŞACAK TECRÜBELİ,veya yetiştirilmek üzere teknik resim bilgisi olan MYO okulu meslek lisesi veya teknik lise çıkışlı personel alınacaktır...