Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İzmir / Çiğli Norm Civata

GENEL NİTELİKLER Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS 16949, ISO 14001, ISO 9001:2008, Q1, EN 14399-1 CE kalite belgelerine sahip, sektöründe öncü şirketimizin üretim bölümünde çalışacak, aşağıdaki görev tanımı ve ye..

İstanbul Anadolu / Tuzla Gürmetal Hassas Döküm

Tercihen Meslek Lisesi veya Meslek Yüksekokul mezunu -Konusunda en az 4 yıl deneyimli -Tezgaha takım bağlama sökme ve tezgahta parça sıfırlama yapabilen -Teknik resim ve ölçüm aletleri konusunda bilgili -Askerlikle ilişiği olmayan -CNC dik işleme operatörlüğü yapmış..

İstanbul Anadolu / Kartal SEOR MÜHENDİSLİK

Sektörün liderlerinden SIEMENS ve LEGRAND 'ın yan sanayisi olan Kartal'daki firmamıza - Elektromekanik montaj işlerinde tek vardiya çalışacak bayan - Elektromekanik punta kaynak işlerinde 2 vardiya çalışacak bay-bayan elemanlar alınacaktır. Vasıflı,vasıfsız elemanlar başvur..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece İDEAL TARIM ÜRÜNLERİ

Genel Nitelikler İdeal Tarım Ticareti A.Ş, 6 kıtada, 35 farklı ülkede ve farklı iklimlerde yetişen her çeşit meyveyi düzenli, sağlıklı, yüksek kaliteli ve ekonomik koşullarda tüketicilerin beğenisine sunuyor. İdeal Tarım Ticareti A.Ş Halkalı’da bulunan deposunda görevlendirmek ü..

İstanbul Anadolu / Tuzla HALAVET

Gıda Üretimi yapan firmamızın çeşitli bölümlerinde sorumluluk vereceğimiz Üretim Operatörü / Personeli aranmaktadır. Süt, süt ürünleri, şekerleme, pekmez, reçel, bisküvi, çikolata, yağ, ketçap, mayonez vb. gıda üretimi yapan iş kollarında çalışmış tecrübeli gıda hijyenini bilen; ..

Bursa / Nilüfer KERİM ÇELİK

Borusan Grubu şirketlerinden Kerim Çelik'in Bursa lokasyonunda 'Üretim Operatörü' olarak görev yapacak, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri ve iletişim becerileri kuvvetli, dikkatli, başarma azmi yüksek takım arkadaşı arıyoruz. •Endüstri Meslek Lisesi veya MYO (Torna Tesviye, Me..

Manisa / Merkez KERİM ÇELİK

Borusan Grubu şirketlerinden Kerim Çelik'in Manisa lokasyonunda 'Üretim Operatörü' olarak görev yapacak, takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri ve iletişim becerileri kuvvetli, dikkatli, başarma azmi yüksek takım arkadaşı arıyoruz. •Endüstri Meslek Lisesi veya MYO (Torna Tesviye, M..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, "PRES OPERATÖRÜ" olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. Tercihen Meslek Lisesi yada Lise mezunu, min 1 yıl hidrolik yada eksantrik pres operatörlüğ..