Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Başakşehir Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Cevizoğlu Mağazacılık

İŞİNİ TİTİZLİKLE YÜRÜTECEK EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYACAK İŞİNE USTALIK DERECESİNDE HAKİM VERİLEN İŞLERİ ZAMANINDA YETİŞTİREBİLECEK POLİSAJ OPERATÖRLERİ ARANMAKTADIR..

Bursa / Osmangazi Ok Ambalaj

• Firmamızın üretim bölümünde giriş / proses / final kalite kontrolünde çalışmak üzere, • Teknik lise veya tercihen M.Y.O. mezunu, • Temel ölçü aletlerini kullanabilen, • Tercihen imalat sektöründe benzer pozisyonda çalışmış, • Vardiyalı çalışabilecek, • Ekip çalışması..

İstanbul Anadolu / Tümü Özgü İdari Hizmetler

DİLOVASINDA BULUNAN ABD MERKEZLİ GIDA, TARIM SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ İÇİN ÜRETİMDE ÇALIŞACAK KİMYA,GIDA,BOYA VE İLAÇ ÜRETİMİNDE TECRÜBESİ OLAN *Haftanın 6 günü çalışabilecek olan, *3 vardiya çalışabilecek olan, (08:00-16:00 / 16:00-00:00 / 00:00-08:00) ..

Konya / Selçuklu Presan Prefabrik

ekip çalışmasına uyumlu sağlık sorunu bulunmayan..

Bursa / Nilüfer Butik Ambalaj

Yarı otomatik flekso baskı makinamızda çalıştırılmak üzere, Askerliğini yapmış, Tercihin herhangi bir baskı makinası hakkında bilgili, Operatör aranmaktadır. Bursa / İrfaniye Mahallesindeki üretim tesisimizde istihdam edilecektir...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Mipsan Makina

Fabrikamızda talaşlı imalatta çalışmak üzere Cad-cam operatörü - Cnc borwerkte çalıştırılmak için yetişmiş veya yetiştirilmek üzere operatörler aramaktayız. -Kullandığımız Programlar : Solidworks ve Camworks -Anadolu yakasında ikamet eden , askerliğini yapmış, lise mezunu ve evl..

İstanbul Anadolu / Tuzla MUTLU AKÜ

Firmamıza Yetiştirilmek üzere üretim operatörü alınacaktır. Aranan Nitelikler • 18-40 yaş aralığında olan, • Askerliğini yapmış veya tecilli, • 3 vardiya çalışabilecek olan (07:00/15:00 - 15:00/23:00 - 23.00:07:00) • Ücret 1.500 TL (NET) + AGİ • Serv..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Anr Engineering

BEYLİKDÜZÜ, BEYSAN SANAYİ SİTESİ’NDE YER ALAN, HİDROLİK SİLİNDİR ve EKİPMANLARI ÜZERİNE İMALAT YAPAN FABRİKAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; CNC DİK İŞLEM PROGRAMCILARI ALINACAKTIR... İş tanımı: CNC Dik İşleme Merkezi Tezgahinda manuel programlama yapabilecek. ·..

NİLÜFER ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEKİ FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE, TECRÜBELİ YA DA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE, HİDROLİK, EGZANTRİK, KAUÇUK PRES ALANINDA ÇALIŞABİLECEK, VARDİYALI ÇALIŞMA SİSTEMİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK, TERCİHEN DAHA ÖNCE FABRİKA ORTAMIN..