Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

• En az lise mezunu (tercihen meslek lisesi), • Tercihen daha önce plastik boyahane ve/veya montaj süreçleri kalite kontrolünde çalışmış, • Bilgisayar ve ofis programlarını kullanabilen, • Tercihen teknik resim okuma ve yorumlama yeteneğine sahip,..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Kozmos Tekstil

Dijital baskı makinelerinde vardiyalı olarak çalışabilecek, Makinalara iş gönderme, günlük iş raporu tutma, makinaların kağıt/boya değişimlerini ve rutin temizlikleri işlerini yapacak, Mutoh, Mimaki ya da Roland makinelerinden birinde çalışma tecrübesi olmuş, ..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Kimya, gıda, boya ve ilaç sektöründe üretim tecrübesi olan,askerliğini yapmış,vardiya sisteminde çalışabilecek,Gebze, Darıca, Çayırova , Mutlukent , Dilovası,Tuzla,Pendik,Kurtköy ve Kartal da ikamet eden personeller aranmaktadır. Yan haklar; özel sağlık sigortası, hayat sigortası, 1 yıl..

Kocaeli / Çayırova Erke Makine

SOĞUK ODA KAPI AKSESUARLARI ÜRETEN FİRMAMIZA PLASTİK ENJEKSİYONDA VE PLASTİK AKSESUAR MONTAJINDA ÇALIŞACAK ÇALIŞMA İSTEĞİ YÜKSEK OLAN KİŞİLER ALINACAKTIR..DAHA ÖNCE KISA SÜRELİDE OLSA PLASTİK ENJEKSİYONDA ÇALIŞMIŞTA OLABİLİR..FİRMAMIZDA 10 TON VİNÇ MEVCUTTUR..KALIP BAĞLAMA SÖKME VS GİBİ İŞLERİ TEK ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar FİRMA ADI GİZLİ

Taşımacılık Sektöründe Lider Firmamızın Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Birimleri' nde değerlendirilmek üzere; - En az Lise mezunu, - Bay adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, - Ekip çalışmasında başarılı, - Müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyen, - Yoğu..

Ankara / Çankaya Kardesler Hafriyat

İş Tanımı CJB Beko Loder Operatör alınacaktır. Çalışma Saatleri 08.00 - 18.00 Aranan Nitelikler Tercihen; daha önceden inşaat alanında çalışmış, Tecrübeli elemanlar başvuru yapabilirler...

Kocaeli / Gebze Bures Teknik Makina

*Talaşlı imalat konusunda tecrübeli *CNC Freze tezgahını kullanabilen *Tercihen Fanuc kontrol sistemini bilen *Teknik Resim Okuma ve Ölçüm alet.kullanım konusunda bilgili *Meslek lisesi veya teknik lise mezunu *Konusunda en az 4 yıl tecrübeli, *Sorumluluk sahibi,..

Kocaeli / Gebze Bures Teknik Makina

• Talaşlı imalat konusunda tecrübeli, • Universal tezgahlarda (özelikler torna)tezgahını kullanabilen, • Teknik Resim Okuma ve Ölçüm aletleri kullanımı konusunda bilgili, • Meslek lisesi veya teknik lise mezunu, • Konusunda en az 4 yıl tecrübeli, • Sorumluluk sahibi,..

Kocaeli / Gebze Bures Teknik Makina

Genel nitelikler: ⦁ Talaşlı imalat konusunda tecrübeli; CNC Tezgahlarda çalışabilecek;( Fanuc) ⦁ CAM programlarını hazırlayabilecek (UGS NX, Unigraphics kullanıcısı); ⦁ Teknik Resim Okuma ve Ölçüm alet.kullanım konusunda yetkin ⦁ Meslek lisesi veya Yüksekokul mezunu ⦁..