Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Avrupa / Başakşehir Referans Metal

Başakşehir İkitellideki ithalat/ihracat firmamızın imalat bölümü için, * CNC tezgahı kullanımında en az 2 yıl tecrübeye sahip, * Teknik resim okuyabilen, * Cam programı kullanabilen * Temel ölçü aletleri bilgisi olan, * Gelişime ve yükselmeye açık, sorumluluk pay..

İstanbul Avrupa / Esenler NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

Genel Nitelikler: -En az lise mezunu (tercihen Teknik Lise veya Endüstri Lisesi mezunu) -İlaç üretim tesislerinde üretim operatörlüğü yapmış -Vardiyalı çalışma sisteminde çalışabilecek, -30 yaşını aşmamış, -Askerlik görevini tamamlamış, -Yıldız Teknik Üniversitesi..

İstanbul Avrupa / Esenler NEUTEC İLAÇ SAN. TİC. A.Ş.

Genel Nitelikler: -Teknik Lise veya Endüstri Meslek Lisesi mezunu (tercihen matbaa veya ofset baskı bölüm mezunları) -Vardiyalı çalışma sisteminde çalışabilecek, -30 yaşını aşmamış, -Askerlik görevini tamamlamış, -Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’ne kendi im..

İstanbul Anadolu / Tuzla Dalgıç Kalıp

Aranan Nitelikler * 25-40 yaş aralığında *Askerli görevini tamamlamış *En az lise mezunu * En az 3 yıl tecrübeli adaylar * Ctipi ve H tipi eksantrik preslerde çalışmış • Servo ve pnomatik Sürücü bilgisi olan * 2 Vardiya çalışabilecek ve mesai sorunu o..

İstanbul Anadolu / Tuzla KALE AERO HAVACILIK

HAVACILIK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMİZ İÇİN KİMYASAL İŞLEMLER OPERATÖRÜ ARAMAKTAYIZ Tercihen Endüstri Meslek Lisesi Mezunu Sadece Metal veya Kaplama sektöründe en az 2 yıl tecrübeli adaylar Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış İstanbul Anadolu Yak..

Tekirdağ / Çerkezköy Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

Metal ambalaj üretimi yapan firmamıza hemen işe başlayıp 3-4 ay çalışabilecek üretim operatörleri alınacaktır. Üniversite öğrencileri için ideal bir dönemsel iştir. - Tek vardiya düzeni Pztsi-Cuma (7:30-17:15) ve bazı haftalar 2 vardiya düzeni Pztsi-Cmtsi (1. vardiya 7:30-15:30 - 2. v..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ametal Asansör

. Meslek Liselerinin " Makine Ressamlığı" ya da MYO " Makine Teknikerliği" bölümlerinden mezun, . Autocad konusunda bilgi sahibi, . Tercihen Cnc Lazer Kesim makinelerinde en az 2 yıl tecrübesi olan, . Ön İmalat ( Üretim ) bölümünde görev alabilecek, . Askerliğini yapmış,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ametal Asansör

. Meslek Liselerinin " Makine Ressamlığı" ya da MYO " Makine Teknikerliği" bölümlerinden mezun, . Tercihen konusunda en az 2 yıl mesleki deneyime sahip, . Autocad konusunda bilgi sahibi, . Tercihen Cnc makineleri tecrübesi olan ( Lazer ya da Punch ) , . Ön İmalat ( Üretim ) b..

Konya / Selçuklu Sab Otomotiv

Konya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren otomotiv yedek parça imalatı yapan fabrikamızda çalıştırılmak üzere ovalama tezgahı operatörü aramaktayız. -Tercihen endüstri meslek lisesi mezunu -Ovalama ile diş açma tezgahında en az 2 yıl deneyim sahibi -Askerlikle ilişi..