Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Adana / Aladağ (Karsantı) İŞTESİZ DANIŞMANLIK

Danışmanlığını yaptığımız Yol İnşaat Firmamız için hazır beton santralinde Operatör olarak görev alacak takım arkadaşı arıyoruz. Santral Bakım-Onarım ile ilgili konularda deneyim sahibi, Şantiye ortamında tahsis edilen konaklama alanında ikamet edecek, Otomasyon arızalarına ..

Ankara / Yenimahalle Güneş Hidrolik

*Fanuc program bilen *Askerlik hizmetini tamamlamış *Tercihen MYO Makine Bölümü ya da Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Liselerin ilgili bölümlerinden mezun *Teknik resim okuyabilen ve ölçü aleti kullanımına hakim *Tezgahlarda ayar yapmayı bilen *Dinamik ve hızlı çalışma..

Adana / Aladağ (Karsantı) İŞTESİZ DANIŞMANLIK

Danışmanlığını yaptığımız KAR-YOL İnşaat Firmamız için Adana/Aladağ bölgesindeki kara yolları projesinde "Beton Mikser Operatörü" olarak görev alacak ; Şantiye ortamında tahsis edilen konaklama alanında konaklayabilecek veya yakın bölgede ikamet eden, Ağır vasıta ehliyetli..

Adana / Aladağ (Karsantı) İŞTESİZ DANIŞMANLIK

Danışmanlığını yaptığımız KAR-YOL İnşaat Firmamız için Adana/Aladağ bölgesindeki kara yolları projesinde "Beton Silindir Operatörü" olarak görev alacak ; Şantiye ortamında tahsis edilen konaklama alanında konaklayabilecek veya yakın bölgede ikamet eden, Ağır vasıta ehliyet..

İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında, Cnc Torna Operatörü olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz. Tercihen Meslek Lisesi yada Lise mezunu, min 1 yıl cnc torna operatörlüğü yapmış, ..

İstanbul Avrupa / Silivri toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Baskı Şehri A. Ş.

Şirketimiz Baskı ve Reklam alanında Anadolu yakasında faaliyet göstermektedir. Aşağıdaki özelliklere sahip Digital Baskı Operatörü aranmaktadır. İŞİN TANIMI : • Gelen işi tanımlamak ve baskıya göndermek, • Çıkan işi takip etmek, • Oluşacak sorunlarda üretici ve/veya di..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Us Uluslararası Sigorta. Acentesi

ACİL SİGORTA ACENTEMİZDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ BAYAN OPERASYON ELEMANI ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Pendik İmak Redüktör Varyatör

İşin Tanımı : Pendik-Kurtköy' de 1998 yılından beri 16.000 m2 alan üzerinde faaliyet gösteren, Helisel Dişlili Redüktörler, Sonsuz Vidallı Redüktörler, Mekanik Varyatörler üretimi ve satışını yapmakta olan işletmemizin '' YEMEKHANE '' bölümünde Bulaşıkçı olarak görevlendirilecek çalışma..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Acc Prekast

Firmamıza SRC Belgesi olan Vinç Operatörü aranmaktadır...