Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Ümraniye UMUR BASIM

İşin Detayı Basım, Ambalaj, Kağıt ve Kırtasiye sektörlerinde faaliyet gösteren, İlk 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan ve sektörün öncüleri içerisinde ilkleriyle bilinen şirketimizin 'Sürekli Form Üretim, Rulo Üretim, Tabaka Ofset Üretim, Defter Üretim, Kağıt Poşet Üretim' departmanlarında ..

Adana / Seyhan İletişim Araştırma

ETİK Araştırma, 15 yılın üzerindeki sektör deneyimini teknoloji ile birleştirerek kendini sürekli geliştiren, pazarlama araştırması hizmeti veren ve pazarlama araştırması kapsamında anket, derinlemesine görüşmeler ve grup toplantıları yöntemleri aracılığı ile çalışmalarını yürüten bir organizasyondu..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Form Reklam

Atölyemizde çalışmak üzere; tecrübeli tabela ustası aplikasyoncu alıncaktır...

ELEKTROLİTİK BAKIR ÜRETİMİ ALANINDA FAALİYETTE BULUNAN KURULUŞUMUZUN ÇEŞİTLİ ÜRETİM SERVİSLERİNDE VARDİYA DÜZENİNE GÖRE ÇALIŞABİLECEK , - 21 - 32 YAŞLARI ARASINDA - ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ -TERCİHEN ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ (TORNA,TESVİYE,METAL,KALIP,MOTOR,MAKİNA,DÖK..

Kocaeli / Dilovası EAE Elektrik Asansör Endüstri

Dilovası Makine İhtisas OSB deki fabrikamız için Metal Şekillendirme Operatörü Arıyor. Genel Nitelikler · İlkokul, Meslek lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Metal işleri/ Makine / Elektrik bölümlerden mezun, · Teknik resim okuyabilen, · Sac Metal ..

Kocaeli / Dilovası EAE Elektrik Asansör Endüstri

Dilovası Makine İhtisas OSB deki fabrikamız için Kaynak Operatörü Arıyoruz. Genel Nitelikler · İlkokul, Meslek lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Metal işleri/ Makine / Elektrik bölümlerden mezun, · Teknik resim okuyabilen, · Sac Metal Sektöründe; ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Euroserve Hizmet
Antalya / Muratpaşa Tatil Sepeti

Türkiye' nin en büyük turizm portalı ve % 100 misafir memnuniyeti anlayışıyla hizmet veren, lider ve güvenilir turizm markasında, Operasyon Müşteri Hizmetleri departmanında görev almak ister misiniz ? Diksiyonu düzgün, Telefonda iletişim ve problem çözme yeteneği güçlü, Söz..

İstanbul Avrupa / Silivri toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Beyhan Nakliyat

HİYAP VİNÇ OPERATÖRÜ ARANIYOR İSTANBUL HADIMKÖY (ESENYURT ) BÖLGESİNDE KALACAK YER MEVCUTTUR ...