Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör

Enerji ve telekomünikasyon kabloları endüstrisinde, 7 milyar Euro’yu aşan satışları, 19.000 çalışanı, 50 ülkede şubeleri ve 88 fabrikası ile bir dünya lideri olan şirketimizin BURSA – MUDANYA fabrikasında görevlendirilmek ve yetiştirilmek üzere “BAKIM OPERATÖRÜ” arayışımız mevcuttur. G..

İzmir / Bornova Norm Civata

GENEL NİTELİKLER Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan ve bağlantı elemanları alanında faaliyet gösteren, TS 16949, ISO 14001, ISO 9001:2008, Q1, EN 14399-1 CE kalite belgelerine sahip, sektöründe öncü şirketimizin üretim bölümünde çalışacak, aşağıdaki görev tanımı ve ye..

Enerji ve telekomünikasyon kabloları endüstrisinde, 7 milyar Euro’yu aşan satışları, 19.000 çalışanı, 50 ülkede şubeleri ve 88 fabrikası ile bir dünya lideri olan şirketimizin BURSA – MUDANYA fabrikasında görevlendirilmek ve yetiştirilmek üzere “ÜRETİM OPERATÖRÜ” arayışımız mevcuttur. ..

İzmir / Tümü BAK AMBALAJ A.Ş.

ÜRETİM OPERATÖRÜ GENEL NİLETİLKLER • Lise, Endüstri Meslek Lisesi veya Yüksek Okul mezunu, • Üretim alanında en az 1 yıl deneyimli, • Vardiyalı çalışabilecek, • 20-35 yaş aralığında, • Askerlik hizmetini tamamlamış, •İzmir’de ikamet eden,..

İzmir / Tümü Enternasyonel Gravür

TORNA OPERATÖRÜ GENEL NİTELİKLER • Meslek Liselerinin Torna, Tesviye bölümlerinden mezun veya Çıraklık Eğitim Merkezlerinden kalfalık belgesi bulunan, • Vardiyalı çalışabilecek, • Askerlik hizmetini tamamlamış, • Tercihen 35 yaşını aşmamış. İ..

Bursa / Nilüfer Rota İnsan Kıymetleri

DANIŞMANLIĞINI YAPMAKTA OLDUĞUMUZ KURUMSAL FABRİKAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNU OLMAYAN VARDİYALI SİSTEMDE ÇALIŞABİLECEK PRES OPERATÖRÜ ALIMI YAPILACAKTIR. SGK+YOL+YEMEK+MAAŞ..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Teta Kalıp Ve Danışmanlık

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi : LİSE Meslek Tanımı : Torna tezgahında bir iş parçasını imalat resmine ve/veya numuneye uygun olarak, kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip CNC Freze Operatörü. *Tercihen cam kalıp sektöründ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Onur Hidromekanik Ltd. Şti.

CNC Torna ve Dik işleme tezgahların da çalışacak makine üzerinde program yazmayı bilen operatörler alınacaktır. Firmamız Traktör ana sanayine Dingil, Hidrolik Silindir ve Direksiyon Kolonları imal etmektedir. Aradığımız elemanlar kadromuza alınacak olup fazla mesai ücretlendirmesi ve se..

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile TEPE SERVİS ve YÖNETİM A.Ş. arasındaki staj programı işbirliği protokolü' ne bağlı olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde''STAJYER Çağrı Merkezi Operatörü'' istihdam edilecektir. En az lise mezunu MS Office programlarına hakim..