Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İstanbul Anadolu / Pendik CMS Makine

Cam makineleri üretimi ve yurtiçi/yurtdışı satışı gerçekleştiren Kurtköy lokasyonlu firmamıza talaşlı imalat bölümünde çalışacak, CNC frezeciler alınacaktır; * CNC frezede tecrübeli tercihen Mazak ve YCM kullanmayı bilen, * Teknik resim okuma konusunda bilgili, * *Vardiyalı çalışm..

Denizli / Acıpayam Bediroğlu Hafriyat

DENİZLİ ACIPAYAM ALADDİN GÖLETİ ŞANTİYESİNDE TAŞ OCAĞINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TECRÜBELİ ROK OPERATÖRÜ ALINACAKTIR...

Eskişehir / Tümü Exact Systems Kalite Kontrol

Exact Systems 2004’ten bu yana; Polonya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Slovakya, Rusya, Romanya, İngiltere ve Türkiye’de otomotiv ve beyaz eşya sektöründeki firmalar için, ayıklama ve tamir ( sorting & rework ) alanında çözümler sunmaktadır. Yeni ve mevcut projelerimizde görevlendirmek üzer..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Enformak Plastik Teknolojileri

Bu kadro için: 1. Meslek liselerinin Makine, CNC programlama, tesviye vb. bölümlerinden mezun, 2. Talaşlı üretim sektöründe benzer pozisyonda asgari 3 yıl tecrübeli, 3. Talaşlı üretim tezgâhlarının kullanımları, bakımları hakkında deneyimli, 4. Ölçü aletleri ve kullanımları h..

Kocaeli / Gebze LEGRAND

Genel Nitelikler • Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Yüksek Okulların Elektrik, Elektronik, Mekatronik Bölümleri’nden mezun, • En az 3 yıl iş; dalma ve tel erozyon makinaları kullanımı konusunda ise en az 2 yıl deneyim sahibi, • Tel ve erozyon ..

İstanbul Anadolu / Pendik Aşina Kalıp Makina Aparat Ve Yedek Parça

Cnc tel erezyon kesim hizmeti vermekte olan firmamızda 2 vardiya şeklinde çalışmak üzere tecrübeli ve yetiştirilmek üzere operatörler alınacaktır.Maaş miktarı görüşmede belirlenicektir.İmkanlar maaş+mesai+sigorta+agi+yol+yemek...

Ankara / Yenimahalle Noorwood Ahşap Tasarım

GENEL NİTELİKLER ANKARA susuz mahallesinde bulunan Modüler Mobilya üretimi yapan fabrikamızda üretimde çalışmak üzere Kesim ebatlama operatörü alınacaktır. • Meslek lisesi Ağaç işleri mezunu • Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak • Kesim ebatlama operatörü olarak ..

İstanbul Anadolu / Tuzla Alyans Mühendislik Gemi Makina

TALAŞLI İMALAT BÖLÜMÜNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERE SAHİP ELEMAN ALINACAKTIR. - 25-40 YAŞ ARALIĞINDA ERKEK. - ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ. - ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ VEYA MESLEK YÜKSEK OKULU MEZUNU - ESNEK ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK.DİSİPLİNLİ VE Ç..

İstanbul Avrupa / Tümü Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Tuğ Çelik Alüminyum

Alüminyum Enjeksiyon Üretim Fabrikamızda, Üretim bölümünde ve vardiyalı sistemde görev yapmak üzere, Cnc operatörüne ihtiyacımız vardır. *Askerliğini yapmış *Tercihen tecrübesi olan ve ya yetiştirilmek üzere *Tercihen meslek lisesi veya dengi bir okul mezunu ..