Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Bursa / Gemlik Rota İnsan Kıymetleri

DANIŞMANLIĞINI YAPMAKTA OLDUĞUMUZ GEMLİK BÖLGESİNDE BULUNAN KURUMSAL FABRİKAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNU OLMAYAN DAHA ÖNCE DEPO SEVKİYAT KONUSUNDA GEREKLİ DENEYİMİ OLAN BAY PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR. BURSA BÖLGESİNDE OTURAN ADAYLAR İÇİN YOL MASRAFI ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ametal Asansör

. Meslek Liselerinin " Makine Ressamlığı" ya da MYO " Makine Teknikerliği" bölümlerinden mezun, . Tercihen konusunda en az 2 yıl mesleki deneyime sahip, . Autocad konusunda bilgi sahibi, . Tercihen Cnc makineleri tecrübesi olan ( Lazer ya da Punch ) , . Ön İmalat ( Üretim ) b..

Otomotiv Yan Sanayi alanında faaliyet gösteren %100 Japon sermayeli Firmamızda ÜRETİM, KALİTE ve SEVKİYAT Bölümlerinde Operatör olarak görev alacak; *Lise veya dengi okul mezunu, *35 Yaşını aşmamış, * 3 Vardiyalı sistemde çalışabilecek, * İstanbul Pendik / Kaynarca vey..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Ametal Asansör

. Meslek Liselerinin " Makine Ressamlığı" ya da MYO " Makine Teknikerliği" bölümlerinden mezun, . Autocad konusunda bilgi sahibi, . Tercihen Cnc Lazer Kesim makinelerinde en az 2 yıl tecrübesi olan, . Ön İmalat ( Üretim ) bölümünde görev alabilecek, . Askerliğini yapmış,..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ekolcnc

Kalıp Atölyesinde çalışacak ,vardiyaya müsait ,cnc dik işleme operatörleri aranmaktadır...

İzmir / Kemalpaşa VOLT ELEKTRİK MOTOR

GENEL NİTELİKLER; • Çıraklık Okulu, Endüstri Meslek Lisesi, Meslek Yüksekokulu mezunu (Tercihen Torna Tesviye, Makine, Metal İşleri bölümü) • Metal sektöründe benzer pozisyonlarda minimum 1 yıl tecrübeli, • Kumpas, mikrometre, mihengir gibi ilgili ölçüm ekipmanlarını kullanabilen,..

Ankara / Pursaklar Doora Kapı Mobilya

MOBİLYA fabrikamıza ebatlama operatörü ustaları aranmaktadır...

Kocaeli / Çayırova Persifleks Plastik Fabrikası

Teknik personel ile koordineli çalışabilecek dik işleme merkezi ve router alanında deneyimi olan cnc operatörü alınacaktır...

Kocaeli / Gebze Netlog Lojistik Grubu

Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımacılık, uluslararası taşımacılık ve satın alma alanlarında faaliyet gösteren Netlog Lojistik Grubu, 74 deposu, 6,750 kadrolu personeli ve 2,780'in üzerinde özmal araç filosu ile kuru gıdadan, soğuk zincire, tekstilden, otomotive, kimyadan ilaç ve tek..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Sistem Plastik

* Mermerciler Sanayi de bulunan firmamızda tercihen daha önce plastik enjeksiyonda çalışmış OPARATÖRLER aranmaktadır. Servis Güzergahları : ŞİRİNEVLER-BEYLİKDÜZÜ E-5 / ESENYURT..