Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

GEBZE'DE DEPOMUZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 2 VARDIYA ŞEKLİNDE ÇALIŞABİLECEK. RF EL TERMİNALİ KULLANABİLEN BAY BAYAN PERSONELLER ARANMAKTADIR. ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ. DARICA GEBZE ÇAYIROVA SERVİSLERİMİZ VARDIR. FATOŞ TAŞCI :..

İstanbul Avrupa / Çatalca Bizim Sondaj

30 tonluk Hidrokon marka 2013 veya 2016 model hiyap vinç ve sondaj makinesi operatörü arıyoruz. İstanbul Çatalca bölgesi iş sahamızdır. Maaş+SSK+Yemek. İl dışından gurbetçi gelecek operatörler ve yardımcıları için konaklama yeri tahsis edilecektir. Detaylar için arayınız...

35 tonluk ve 65 tonluk olan vinçlerimiz için vinç operatörü aranmakatdır. Sigorta vardır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Akform Ayakkabı

AYAKKABI SEKTÖRÜNDE LİDER KONUMDA OLAN FİRMAMIZDA İÇ TABAN ÜRETİMİ YAPILMAKTADIR. YETİŞTİRİLMEK ÜZERE EN AZ TEKNİK LİSE MEZUNU, ASKERLİK SORUNU OLMAYAN, VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK MAKİNE OPERATÖRLERİ ALINACAKTIR. İŞ GÖRÜŞMELERİ YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR. SERVİSİN OLDUĞU NOKTADAKİ KİŞİLER T..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Asem Mühendislik

ÖZEL VE SERİ İMALAT YAPAN FİRMAMIZDA; TEKNİK RESMİ HAZIRLANMIŞ İSTENİLEN ÖLÇÜ VE ÖZELLİKLERE GÖRE CNC TORNADA (FANUC DİLİNE HAKİM) PROGRAM YAZABİLEN, PARÇA İŞLEME BECERİSİNE SAHİP, ÖLÇÜM CİHAZLARINI KULLANABİLEN, SORUMLULUK SAHİBİ, DİSİPLİNLİ USTA VEYA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE CNC TORNA OPERATÖRÜ ARANMAK..

İzmir / Gaziemir Pfw Havacılık Sanayi

Takımhane Operatörü Havacılık Sanayinde Ege Serbest Bölge'de ( ESBAŞ) Airbus ve Boeing firmaları için yapısal parçalar ve boru sistemleri üreten firmamızda “Takımhane Operatörü” olarak görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı aranmaktadır. En az 3 yıl tecrübel..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Bikatek

firmamızda bulunan 2 adet işlemem merkezinde çalışacak operatörler aranmaktadır.....

İstanbul Anadolu / Pendik İSTANBUL KAHVE

LOJİSTİK VE SEVKİYAT GİRİŞ ÇIKIŞLARINI YAPABİLECEK, STOK İŞLEMLERİ YAPMIŞ, BİLGİSAYAR VE İLGİLİ PROGRAMI KULLANABİLEN,..

İstanbul Anadolu / Kartal Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

Ankara / Akyurt Adecco Ankara

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz telekomünikasyon sektörünün önde gelen firmamız için "SDM Dizgi Makinası Operatörü" arayışımız bulunmaktadır. - Lise, Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik/Elektronik Bölümü’nden Mezun, - Assembleon/Topaz XII SMD dizgi ve D..