Operatör İş İlanları

Pozisyon: Operatör
İzmir / Kemalpaşa Özteknik Motorlu Taşıtlar

Otomotiv yedek parça sektöründe faaliyet gösteren işletmemizin Kemalpaşa' da yer alan fabrikasında çalışmak üzere MONTAJ OPERATÖRLERİ arıyoruz. min 3 ay MONTAJ operatörlüğü yapmış, Tercihen ölçü aleti kullanabilen, teknik resim okuyabilen, Vardiyalı çalışabilecek, Aske..

Ankara / Akyurt Adecco Ankara

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz telekomünikasyon sektörünün önde gelen firmamız için "SDM Dizgi Makinası Operatörü" arayışımız bulunmaktadır. - Lise, Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik/Elektronik Bölümü’nden Mezun, - Assembleon/Topaz XII SMD dizgi ve D..

Ahşap imalatları yapan firmamızda çalışmak üzere, Talaşlı imalat makinaları ve teçhizatı kullanabilen, Meslek Liselerinin veya M.Y.O.'larının ilgili bölümlerinden mezun, Teknik Resim okuyabilen, CAD-CAM programı kullanmış, En az 2 yıl CNC deneyimi olan, Ask..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Asv Otomotiv Yan Sanayi

Vardiyalı çalışabilecek, CNC operatörü pozisyonu için takım arkadaşları aramaktayız...

Ankara / Yenimahalle Birdağ Makina

2008 yılından bu yana savunma, askeri, medikal, otomotiv, sivil sanayi ve iş makinaları sektörüne yönelik her çeşit makine kalıpları ve yedek parça imalatı yapan firmamızda görevlendirmek üzere CNC Operatör ve programcısı aramaktayız. * MYO yada meslek lisesi mezunu, * Ankara' da ..

Şirket bünyesinde Lastik Kaplama Sektöründe çalıştırılmak üzere; *Bay, *25-40 Yaş arası, *Buca ve Bornova da ikamet eden, *Askerlik görevini tamamlamış, *Mavi yaka vasıfsız personel, *CNC operatörü, *Elektrik personeli ( Elektrik bölümünden mezun), *Ba..

Ankara / Yenimahalle Yare Torna Makina Ltd. Şti.

CNC torna programı yazabilen resim okuma kabiliyeti olan tecrübeli Cnc Torna Operatörü alınıcaktır...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lazermak Markalama Kaynak San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Firmamızda Lazer Markalama Operatörü Olarak Çalışacak Corel - Autocad veya Illustrator çizim programlarını kullanmayı bilen,Teknik Lise veya Yüksekokul mezunu,kişisel ilişkileri kuvvetli,müşteri ile dialoglarında özenli,lazer markalama ve lazer kaynak konularında tecrübeli veya bu sektörde başarılı..

Firmamız için cnc operatörü çalışma arkadaşları aramaktayız. Fanuc, mitsubishi ve haas kontrol ünitelerinden herhangi birini bilen, Hassas parça bağlama doğrultma ve merkez alama işlemlerini yapabilen, Talaşlı imalat hakkında bilgi sahibi, Ekip çalışmasına uyum sağlaya..

Bursa / İnegöl OLMUKSAN

Oluklu Mukavva sektöründe hizmet veren fabrikamızda, Meslek Yüksek Okulu, Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi, Lise mezunu Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, Forklift ehliyeti olan (2008 yılından sonra ehliyet alanlar için MEB onaylı olması zorunludur) Vardiya..