Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıMOBİLYA SEKTÖRÜNDE SÜNGER VE DÖŞEME MALZEMESİ İMALAT-SATIŞ VE PAZARLAMA YAPAN ŞİRKETİMİZİNGÜNEŞLİ MERKEZ OFİSİ,SATIŞ BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLECEK,TELEFONLA SİPARİŞ ALACAK,İRSALİYE VE FATURALAMA İŞLEMLERİNİ YÜRÜTECEK,BİLGİSAYAR KULLANABİLEN,ÖN MUHASEBE BİLGİSİNE ..

Bursa / Tümü Bağdat Baharat

İş TanımıBölge Satış Temsilcisi (Bursa) Gıda sektöründe deneyimli, Ev dışı tüketim, bölge toptancıları ve gıda üreticileri konusunda bilgi ve tecrübeye sahip, Mevcut müşteri portföyünü koruyacak ve yeni müşteriler kazandırac..

İstanbul Avrupa / Tümü Arts Hotel Istanbul Bosphorus

İş TanımıHarbiye bölgesinde  hizmet veren konsept  otelimizde görevlendirilmek üzere tecrübeli Housekeeper alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Tercihen Turizm ve Otelcilik)Benzer bir işletmede en..

İş TanımıTürkiye’de katlı mağazacılık sektörünün öncülerinden olan ÇETİNKAYA Giyim San. A.Ş’nin gelişen ve büyüyen organizasyonunda BURSA mağazalarında görev alacak, dinamik ve çağdaş, takım ruhuna sahip, müşteri memnuniyetini ön ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı   Merkezi Kartal’da, özel bir hastane iştiraki olan OSGB bünyesinde tam zamanlı ve yarı zamanlı görevlendirilecek,   İş Güvenliği Uzmanı çalışma arkadaşları aramaktayız; ..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı    Merkezi Kartal’da, özel bir hastane iştiraki olan OSGB için tam zamanlı veya yarı zamanlı, * İşyeri Hekimi aranmaktadır.Aranan Nitelikler* ÇSGB İşyeri Hekimlik be..

İş TanımıNiğde ilindeki birimlerimizde görev yapmak üzere;    Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri ..

İstanbul Anadolu / Tümü DAMLA İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıKurum ve Evlere hizmetli yerleştirme konusunda faaliyet gösteren firmamız da görevlendirilmek üzere, tam zamanlı "Takım Lideri" aranmaktadır. - Firma içi ekip çalışmasını kontrol edecek ve performanslarının artırılması konusunda yardımcı olacak,- Fi..

İş TanımıOrdu'daki birimlerimizde görev yapmak üzere;   Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklen..

Yozgat / Tümü TAB GIDA

İş TanımıKısa Şirket Tanıtımı Ata Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger ..