Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
İstanbul Avrupa / Eyüp Kent Vizyon İnşaat

* MUHASEBE, İTHALAT, İHRACAT BÖLÜMLERİMİZE * TERCİHEN İNGİLİZCE VEYA FRANSIZCA BİLEN * TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN * BAY / BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. * ERKEK ADAYLARDA ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ OLMASI TERCİHİMİZDİR...

Tekirdağ / Çerkezköy Tarhan Geri Dönüşüm

Tarhan Geri Dönüşüm firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ön Muhasebe Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Tarhan Geri Dönüşüm Ön Muhasebe Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kayseri / Kocasinan Tekkay Güvenlik

Firmamızda satış departmanında çalışacak bay ve bayan personeller alınacaktır *online satış *aktif satış *müşteri temsilcisi kayseri ve trabzonda faliyet göstermekteyiz iki yerimiz içinde personel alımı yapılacaktır diksiyonu ve konuşması düzgün neşeli azi..

İstanbul Avrupa / Kağıthane CMC - Customer Management Center

GENEL NİTELİKLER İleri derecede İngilizce bilen, Lisans mezunu olmak, Otomotiv sektöründe deneyimli, Çağrı merkezi sektöründe minimum 4 yıl deneyime sahip olmak, 2 yıl yönetim tecrübesine sahip olmak, Ekip ve operasyon yönetimi konusunda deneyimli olmak,..

İstanbul Anadolu / Beykoz CMC - Customer Management Center

GENEL NİTELİKLER Üniversite veya Yüksekokul mezunu MS Office programlarını etkin kullanabilen, Ekibin motivasyon ve enerjisini üst düzeyde tutabilecek, Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip, Dinamik ve yoğun bir tempoda çalışabilecek, Sorumluluk sahibi, insiy..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Kayatur Uluslararası Nakliyat

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin gelişen ve büyüyen yapısı doğrultusunda Karayolu Satış/Pazarlama Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları aramaktayız. Üniversitelerin Lisans düzeyinde eğitim veren bölümlerden mezun Mi..

Bursa / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler En az üniversitelerin 2 yılık Lojistik,Dış Ticaret, Gümrük bölümlerinden mezun Gümrük operasyonlarında (tercihen lojistik sektöründe) minimum 5 yıl tecrübe sahibi Gümrük mevzuatı, dış ticaret konularında bilgi sahibi Sorumluluk sahibi, takipçi, detayla..

Kocaeli / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler · Üniversite mezunu, · Lojistik sektöründe min. 5 yıl deneyimli, · Antrepo operasyon süreçlerine hakim, · SAP bilen, · Esnek çalışma saatlerine uyabilecek, · Askerlik hizmetini tamamlamış, · Kocaeli ve çevresinde ikamet eden ç..

İstanbul Anadolu / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler Lojistik sektöründe lider konumda yer alan firmamızda Depo-Operasyon Genel Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere; • Lisans mezunu (tercihen mühendislik bölümlerinden mezun) • Benzer pozisyonda en az 5 yıl deneyimli, • Depo-Operasyonları ve proje..

İstanbul Avrupa / Eyüp Nurdem Makina

Tecrubeli mali işlerden bilgisi olan yöneticilik vasfına sahip Muhasebe Yöneticisi alınacaktır...