Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıAntalyada faaliyet gösteren zincir mobilya mağazalarımızın ISPARTA Şubesinde görev alacak "Mağaza Müdür'ü arıyoruz...Aranan Nitelikler Mağaza Müdürlüğü konusunda en az 5 yıl deneyimli,..

İş TanımıŞahinler Holding bünyesinde faaliyet gösteren Teyvaş firmamızın Edirne projelerinde görevlendirmek üzere, “Üretim Sorumlusu” istihdam edilecektir.      Müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, Menü hazır..

İş Tanımı Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklentilerini en iyi şekilde algılayarak, sürekli müşteri memnuniyetinin sağlanması ve..

İş Tanımı Firmamız tarafından geliştirilen kurumsal MIS uygulamalarının Kamu sektöründe pazarlama faaliyetleri yürütmek.  Müşteriler ile sürekli temas halinde olmak, müşteri ziyaretlerinde veya yapılacak organizasyonlarda firmamızı temsil etmek. ..

İş Tanımı  Kayseri ilindeki birimlerimizde Orta Düzey Yönetici olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.   Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edic..

İstanbul Anadolu / Tümü Doğuş Kozmetik

İş TanımıProfesyonel KOZMETİK, WELLNESS & SPA danışmanlığı, kozmetik ürün ve ekipmanları, Estetik güzellik merkezi cihazları konusunda dünyanın önde gelen markalarının Türkiye distribütörü olan 24 yıllık şirketimizin, İstanbul Merkez Ofisi için aşağıdaki niteliklerde ..

İstanbul Anadolu / Beykoz CMC - Customer Management Center

GENEL NİTELİKLER Üniversite veya Yüksekokul mezunu MS Office programlarını etkin kullanabilen, Ekibin motivasyon ve enerjisini üst düzeyde tutabilecek, Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip, Dinamik ve yoğun bir tempoda çalışabilecek, Sorumluluk sahibi, insiy..

İstanbul Avrupa / Kağıthane CMC - Customer Management Center

GENEL NİTELİKLER İleri derecede İngilizce bilen, Lisans mezunu olmak, Otomotiv sektöründe deneyimli, Çağrı merkezi sektöründe minimum 4 yıl deneyime sahip olmak, 2 yıl yönetim tecrübesine sahip olmak, Ekip ve operasyon yönetimi konusunda deneyimli olmak,..

Ankara / Tümü GRATİS

İş Tanımı•Mağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak,•Günlük yapılması gereken işlemleri yürütmek ve ilgili raporları hazırlamak,•Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo, ürün ve reyonların düzeninden sorumlu ..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışında..