Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

VERITAS ACT -SAT - Kurslari ve Yüksek Öğrenim Danismanlik Firmasi IB , AP , Sat , ACT kurslari vermekteyiz. 12 yillik firma olarak, her yil büyüyerek ilerlemektedir. Ofislerimizde Egitim Planlama konularında bize yardımcı olacak arkadaslara ihtiyacimiz vardır. ..

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde "Sport In Street" yeni açılacak olan mağazalarında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanların belirlenen pren..

Kocaeli / Tümü DENİZ ENERJİ

İş Tanımı2004 yılından bu yana Mekanik tesisat alanında  faaliyet gösteren firmamızda Satın alma bölümünde çalışacak, verilen keşfi en hızlı ve doğğru bir şekilde fiyatlandırıp, malzeme tedariğini sağlayabilecek, organizasyonu kuvvetli çalışma arkadaşı alınacaktır.  ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir SECURITAS GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş.

Biz toplumu daha güvenli hale getirmek istiyoruz. Ya siz? Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Size bu zorlu yeni görevi üstlenmeniz için fırsat sunu..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİstanbul Anadolu Yakasında bulunan 5* otelimizin dışarıya da açık olan SPA-Fitness Merkezimizde görev almak üzere;Aranan Nitelikler- 5 yıldızlı Otellerin Fitness-Spa Satışında minimum 3-4 yıl görev almış, - Üniversitelerin ilgi..

İş TanımıAKSAL Çelik Konstrüksiyon projelerinde büyük bir deneyime sahip olan, kurulduğu yıldan bu yana, kısa sürede dünyanın prestijli markalarıyla birlikte çalışarak 100’den fazla projeye başarıyla imza atmış ve alanında lider bir konuma gelmiştir...

İş Tanımı  2003 yılından bu yana inşaat sektöründe, nitelikli üst yapı projelerinde faaliyet gösteren lider firmamız için " PAZARLAMA YÖNETİCİSİ " arıyoruz.   Çalışma Yeri: Merkez Ofis (Altunizade)..

İstanbul Avrupa / Tümü AHK İNŞ.TURZ.DEK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

İş TanımıAHK bünyesinde İstanbul Avrupa Yakasında bulunan şantiyemizde  görevlendirilmek üzere Proje Müdürü takım arkadaşı arıyoruz.   Proje bütçesinin oluşturulması, planlanması ve gerçekleşmeler ile birlikte kontrol edilmesi..

İş TanımıAntalyada faaliyet gösteren zincir mobilya mağazalarımızın BURDUR Şubesinde görev alacak "Mağaza Müdür'ü arıyoruz...Aranan Nitelikler Mağaza Müdürlüğü konusunda en az 5 yıl deneyimli, ..

Mersin(İçel) / Tümü ATASUN OPTİK

İş TanımıOptik Perakende/Mağazacılık alanında faaliyet gösteren, uluslararası firmamızın Mersin'deki mevcut veya yeni açılacak mağazalarında görev yapacak Mağaza Müdürleri arıyoruz   Mağaza ekibine liderlik etmek Mağaza Müdürü olarak satışta a..