Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
İstanbul Anadolu / Tümü Simit Sarayı Yatırım ve Tic AŞ

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışında..

Konya / Tümü VİAR

İş TanımıŞirket / İş Tanımı Merter merkezli olup yurtici genelinde perakende magazalari olan Viar, Konya Mağazasında görev alacak Mağaza Müdür Yardımcısı aramaktadır. Kuruluşun vizyon ve hedefleri doğrultusunda; Satış ve pazarlama stratejilerin..

İstanbul Avrupa / Şişli Genser güvenlik sistemleri a.ş

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın Pazarlama departmanında görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Şirketin büyüme stratejileri doğrultusunda, pazarlama faaliyetlerini yürütecek,..

İstanbul Avrupa / Tümü GEZİ HOTEL BOSPHORUS

İş TanımıTaksim Bölgesinde bulunan otelimiz için takım arkadaşı aramaktayız.Aranan Nitelikler*Tercihen MYO veya üniversitelerin Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun ,*Benzer pozisyonda en 2 yıl otel tecrübesine sahip,*Mesleki ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, ülkemizin önde gelen özel eğitim kurumlarından birisi için Muhasebe Müdürü pozisyonunda personel arayışımız söz konusudur.   Satış faturaların düzenlenmesi takibi ve kayıtlara alınması, ..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz üretim-gıda sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için "Pazarlama Müdürü" pozisyonunda personel ihtiyacımız söz konusudur. Aranan Nitelikler Üniversitelerin İktisat, İşletme, v..

İş TanımıAydın'daki birimlerimizde görev yapmak üzere;   Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklentilerini en iyi ş..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışında..

İstanbul Avrupa / Tümü SEYİDOĞLU GIDA

İş TanımıŞirketimiz bünyesinde "KURUPASTA VE YARDIMCILARI" olarak görev yapacak aşağıda belirtilen niteliklere sahip, - Üretiminde aktif rol alabilecek - En az 4 yıl deneyimi bulunan - Ekip çalışmasına yatkın - Askerlik hizmeti..

İş TanımıZİYLAN GRUP bünyesinde "Sport In Street" yeni açılacak olan ZONGULDAK EREĞLİ ÖZDEMİR AVM mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜRÜ aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm iç ve dış organizasyonunu gerçekleştirmek, tüm çalışanları..