Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Muğla / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıBodrum’ da bulunan Cafe / Restaurant / Bar / konseptli işyerimizde görev alacak aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşı arıyoruz.  *En az Lise ,tercihen Turizm MYO mezunu,  *Tercihen ingilizce bilen,  *Askerliğini yapmış,  *..

İstanbul Avrupa / Tümü Ark İnşaat

İş Tanımı  İş sağlığı ve Güvenliği ile ilgili tüm yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi ve uygulamaların sürekliliğinin sağlanması, Tüm faaliyetlerin, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatına ve genel iş güvenliği kurallarına uygun olara..

İş Tanımı1-Mesleğinde en az 5 yıl deneyimli, 2-Yurtiçi ve Yurtdışı önemli projelerde görev almış, 3-35 yaşını geçmemiş, 4-Elektrik Mühendisliği konularında uygulama ve montaj işlerinde tecrübeli, 5-Konuları ile ilgili bilgisayar programlarını k..

İş TanımıFirmamız Cezayir şantiyesinde demir, kalıp, beton imalatlarının yönetimi ve denetiminde görev yapacak İnşaat Mühendisi alınacaktır.Aranan Niteliklerİnşaat Mühendisi..

İstanbul Avrupa / Tümü My Job Executive Search & Selection

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe, triko, dokuma ve örme grupları üretimi alanında faaliyet gösteren müşteri firmamızda görevlendirilmek üzere "Dokuma Tedarik Zinciri Yöneticisi" arıyoruz.   Üretim süreçleriyle ilgili sorunla..

İş TanımıAltyapı İşlerinde deneyimli (Yol, su, elektrik, telekominikasyon, kanalizasyon, yağmursuyu) İnşaat MühendisiAranan NiteliklerDaha önce bu işlerde çalışma deneyimi, yurtdışı deneyimi, çok iyi düzeyde İngilizce konuşma, yazma ve okuma be..

İş TanımıMakine Mühendisliği Fakültesinden mezun altyapı işlerinde çalışacak Fransızca iyi okuyup anlayan ve konuşan mühendisler alınacaktırAranan NiteliklerÇok iyi derece Fransızca okuyup konuşma..

İş Tanımıİnşaat Mühendisliği Fakültesinden mezun altyapı işlerinde çalışacak Fransızca iyi okuyup anlayan ve konuşan mühendisler alınacaktırAranan NiteliklerÇok iyi derece Fransızca okuyup konuşma..

İş TanımıYurtışı Projelerde koordinasyon sağlayacak çok iyi Fransızca okuyup, konuşabilen Ankara Merkez ofisimizde çalışacak İnşaat Mühendisleri alınacaktırAranan Niteliklerİnşaat Mühendisi Fransızca çok iyi konuşma, okuma..

İstanbul Avrupa / Tümü My Job Executive Search & Selection

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz; inşaat sektöründe toplu konut projelerinde Türkiye' nin önde gelen kuruluşlarından biri olan müşterimiz bünyesinde görev alacak MUHASEBE MÜDÜRÜ arıyoruz.      Genel muhasebe sistemi işleyişi, tek düzen..