Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıİSPANYOLCA TEKNİK ÇEVİRİLERİN YAPILMASI. ŞİRKET OFİSİNDE KADROLU VEYA FREELANCE ÇALIŞMA İMKANI VARDIR.Aranan Nitelikler- İSPANYOLCA TEKNİK ÇEVİRİ ALANINDA EN AZ 2 YIL DENEYİM SAHİBİ OLMAK. - TEKNİK ÇEVİRMENLİĞİ PROFESYONEL ..

İstanbul Avrupa / Tümü My Job Executive Search & Selection

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe, dokuma ve örme grupları üretimi alanında faaliyet gösteren müşterimiz bünyesinde görevlendirilecek; Lojistik ve Depo Müdürü arıyoruz.    -  İstanbul ve Sivas' ta bulunan fabrikaların depoları ve lo..

İstanbul Avrupa / Tümü My Job Executive Search & Selection

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe, dokuma ve örme gruplarında faaliyet gösteren müşterimiz bünyesinde; İstanbul ve Sivas Fabrikalarında görev alacak Üretim Müdürleri arıyoruz.     Üretim faaliyetlerinin sağlıklı bir ş..

İstanbul Avrupa / Tümü Ht Hotels

Aranan Nitelikler•Tercihen Üniversite  mezunu, • Yiyecek içecek sektöründe yöneticilik pozisyonunda en az 2 yıl deneyimli, • Güler yüzlü, kalite, hizmet ve satış odaklı, • Ekip yönetimi ve yönlendirme becerisi yüksek,• İş..

İstanbul Anadolu / Tümü Vodafone Telekomünikasyon AŞ.

İş Tanımı  We are seeking a Compensation and Benefits Executive in our HR Team with the will and ambition to work in Reward & Employee Relations Function, reporting Head of Reward & Employee Relations of Vodafone Turkey.   Is responsible..

İstanbul Avrupa / Tümü BEYLIKDÜZÜ AYDINLAR KOLEJI

İş Tanımı2015 – 2016 Eğitim Öğretim sezonunda kurumumuz Anaokulu, İlkokul, Ortaokul kademelerinde bizlerle birlikte görev alacak Beden Eğitimi Öğretmeni aramaktayız.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun İnsan..

İş TanımıBüyük inşaat projeleri yürüten danışmanlığını yaptığımız firmanın tüm insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olacak ve Yönetim Kurulu Başkanı'na bağlı olarak çalışacak "İnsan Kaynakları Müdürü" arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler..

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız büyük bir inşaat firmasının ticari projelerinin kiralanmasında görev alacak "Kiralama Müdürü" arayışımız bulunmaktadır.Aranan NiteliklerTicari projelerin (özellikle AVM) kiralamasına yönelik en az beş yıl dene..

İstanbul Anadolu / Tümü Info Group

İş TanımıŞirketler Grubumuz, Profesyonel Ses ve Işık, Aydınlatma, Mimari ve Otomasyon alanlarında sektöründe lider konumdadır. Pazarlama Kadromuzun genişletilmesi amacıyla yeni takım arkadaşları aramaktayız.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Elek..

İstanbul Anadolu / Tümü My Job Executive Search & Selection

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz hızlı tüketim sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamız için ''SATIŞ MÜDÜRÜ'' arayışımız bulunmaktadır.   - Kendisine bağlı olan bölgelerdeki personeli yönetmek, satış hedeflerine ulaşmak adına satış becerilerini ..