Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ZİYLAN MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; SPORT İN STREET Özdilek AVM'de mağazasında  görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI aramaktadır. Sorumlu olduğu mağazanın tüm i..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Yeni açılacak GÜNEŞLİPARK AVM FLO Mağazasında görevlendirmek üzere MAĞAZA MÜDÜR YARDIMCISI..

İstanbul Anadolu / Tümü My Job Executive Search & Selection

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, organizasyon ve tanıtım sektöründe kurumsal FMCG firmaları ile çalışan; müşterimiz olan ajans bünyesinde görev alacak MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİCİSİ arıyoruz.   FMCG alanında faaliyet gösteren firmaların tüm sa..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYaklaşık 300 araçlık filosuyla lojistik sektörünün alanında lideri olan firmamızın Bakım Onarım Departmanında görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler* Üniversite mezunu olmak, ( Tercihen Makine Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği )..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıSektör lideri firmamızda "LOJİSTİK MÜDÜRÜ" olarak birlikte çalışmak üzere;- Yurtiçi ve yurtdışı operasyonun her aşamasını kontrol ve koordine etmek - Depo ve antrepoların kontrol ve yönetimi - İş ve maliyet analizleri yapmak - İş a..

Ankara / Tümü Aktif Kolejleri

İş TanımıÖzel Aktif Kolejleri Batıkent Çakırlardaki Merkezimizde görevlendirilmek üzere, TAM ZAMANLI  İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ alınacaktır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İ..

Ankara / Tümü Aktif Kolejleri

İş TanımıAnkara Batıkent Çakırlar mevkinde faaliyet gösteren AKTİF KOLEJLERİ BİLİM SANAT OKULU(BUTİK OKUL)nda görevlendirilmek üzere Okul Müdürü/Kordinatör alınacaktır.Aranan Nitelikler Resmi mevzuata ve ..

İstanbul Avrupa / Tümü KETEN TEKSTİL

Aranan Nitelikler Lise mezunu, Forklift ehliyeti olan, Forklift kullanımı konusunda en az 3 yıl tecrübeli, Vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Depo Sayımı yap..

İstanbul Anadolu / Tümü My Job Executive Search & Selection

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, lojistik sektöründe, Türkiye ve Avrupa' nın önde gelen firmalarından biri olan müşterimiz bünyesinde kadrolu olarak görev alacak HUKUK YÖNETİCİSİ arıyoruz.    Aranan Nitelikler Ü..

İş Tanımı Şirketin İK planlaması, performans ve kariyer yönetimi, ücret ve ödüllendirme, disiplin, motivasyon, eğitim, sağlık ve güvenlik gibi İK faaliyetlerini yürütmek,    Organizasyonel değişiklikleri gerçekleştirmek,    Eğitim planlam..