Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
İstanbul Anadolu / Tümü Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd Şti.

İş TanımıGaraj departmanımızda çalışacak deneyimli Servis Şoförü alınacaktır.Aranan Nitelikler- İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında ikamet eden, - Anadolu ve Avrupa Yakasını çok iyi bilen, -Dah..

İş TanımıKağıt sektöründe Dünyanın önde gelen teknolojilerine sahip firmamızın Çorlu''da bulunan fabrikasında ''İşletme Yöneticisi'' olarak görevlendirilmek üzere; İTÜ,ODTÜ, Boğaziçi, Yıldız Teknik Üniversitelerinin Makine Mühendisliği, Endüstr..

İstanbul Avrupa / Tümü BULUT İNŞAAT

Aranan NiteliklerİNTERNET REKLAMCILIĞI VE ADWORDS KONSUNDA BİLGİ SAHİBİ ; PAZARLAMA ÜZERİNE KARİYER YAPMAK İSTEYEN , PREZENTABL SATIŞ PAZARLAMA KONUSUNDA EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ ; TAKIM ÇALIŞMASINA UYGUN TERCİHEN AVRUPA YAKASINDA İKMET EDEN ÇALIŞMA ARKDA..

İş TanımıVodafone Türkiye Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi’nden beklenen görevler:  Çağrı merkezini arayan müşterilerin talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere belirlenen çağrı ve konuşma standartları doğrultusunda hizmet vererek müşteri ..

İstanbul Avrupa / Tümü Muratbey Gıda San.Tic. A.Ş.

İş TanımıBayrampaşa Gıda Toptancıları Mega Center da ki Genel Müdürlük' de görevlendirilmek üzere çalışabilecek Satış Yöneticisi arıyoruz  Bayi ve marketlerin şirket kurallarına göre yönetilmesinden sorumlu olmak Satış faaliyetl..

İş TanımıGenel Müdürlüğü İstanbul’da bulunan İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışıp, tüm insan kaynakları süreçlerinde görev alarak ilgili raporlamalarının yapılması Şirket politika ve stratejileri doğrultusunda  işe alım,  performans, e..

İş Tanımı Süt Ürünleri Sektöründe, Bayi ve Yerel Zincir yönetim konusunda en az 5 yıl deneyimli, Problem çözme, karar alma konusunda istekli ve beceri sahibi, Hedef bütçe yönetim sistemi ile çalışmış Ms Office uygulamalarına hakim ve raporl..

Aranan NiteliklerProblem Çözme, Koordinasyon Ve Organizasyon Becerisine Sahip, Uzun Soluklu Çalışabilecek, İnsanlarla İyi İletişim Kurabilen, Hırslı,Yaratıcı, , Analitik Düşünen, Başarı Odaklı, Dinamik Ve Yoğun İş Temposuna Ayak Uydurabilecek   Tercihen ü..

İstanbul Anadolu / Tümü Muratbey Gıda San.Tic. A.Ş.

Aranan NiteliklerProblem Çözme, Koordinasyon Ve Organizasyon Becerisine Sahip, Uzun Soluklu Çalışabilecek, İnsanlarla İyi İletişim Kurabilen, Hırslı,Yaratıcı, , Analitik Düşünen, Başarı Odaklı, Dinamik Ve Yoğun İş Temposuna Ayak Uydurabilecek   İstanbul B..

İstanbul Avrupa / Tümü Muratbey Gıda San.Tic. A.Ş.

İş Tanımı Üniversitelerin 4 yıllık Çalışma Ekonomisi, Psikoloji, Sosyoloji vb. eğitim veren bölümlerinden mezun, Seçme Yerleştirme, Eğitim, Performans Yönetimi vb. iş süreçlerinde geliştirme ve uygulama tecrübesine sahip, Tercihen Personel özlük işle..