Şarküterist İş İlanları

Pozisyon: Şarküterist
Konya / Selçuklu ARDEN GIDA

KOnya Sille yolundaki mağazamıza Şarküteri elemanları alınacaktır...

Antalya / Alanya ARDEN GIDA

Alanyadaki mağazamıza Şarküteri elemanları alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Üsküdar Çamlıca Gurme

Yeni açılacak olan işletmemizde çalışmak üzere alanında tecrübeli, temizliğine önem veren usta yardımcısı olarak çalışabilecek, uyumlu, güler yüzlü çalışma arkadaşları aranmaktadır...

Ankara / Sincan ARDEN GIDA

Sincandaki mağazamıza Şarküteri elemanları alınacaktır. 0533 155 45 00..

Kırklareli / Babaeski Ayser Gıda A. Ş.

*Müşterilerin talepleri doğrultusunda etkili hizmetin sunulması, *Temizlik ve hijyen kuralları konusunda titiz, *Esnek ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, *İletişim yeteneği güçlü, ikna kabiliyeti kuvvetli, *Müşteri memnuniyetine önem veren, pratik,güler yüzl..

Tercihen konusunda deneyimli, mesleki bilgiye sahip Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş, Pozitif, güleryüzlü, enerjisi yüksek Ekip çalışmalarında başarılı Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek İzmir Buca bölgesinde ikamet eden..

Kocaeli / Gebze Tarihi Karaköy Fırını

TARİHİ KARAKÖY FIRINI CAFE VE RESTORANTIMIZDA ÇALIŞACAK İŞ ARKADAŞLARI ARIYORUZ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir ARDEN GIDA

Başakşehir mağazamıza Şarküteri elemanları alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Barış Muhasebe

ZİRVE MUHAEBE PROGRAMINI BİLEN VEYA MUHASEBE PROGRAMLARINA YATKIN. İŞE GERÇEKTEN İHTİYACI OLAN. GÜLER YÜZLÜ, PREZENTABL, ÇALIŞMA SAATLERİNDE KISITLAMASI OLMAYAN YAŞININ OLGUNLUĞUNU TAŞIYAN EKSİK KONULARINI GELİŞTİREBİLECEK BİR BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUM...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Biçen Gıda

İŞİN TANIMI - Şarküteri reyonunun satışa hazırlanması ve satış işleminin gerçekleşmesinde destek sağlayacak , - Reyonlarda ki eksilen ürünlerin siparişinin hazırlanmasını gerçekleştirecek, - Ürünlerin reyonlarda standartlara uygun olarak teşhir ve düzenini..