Şarküterist İş İlanları

Pozisyon: Şarküterist
İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, - Ürünlerin reyonlarda standart..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Uzunlar Yöresel Gıda Ve Tic. Ldt. Şti

50 yılı aşkın bir süredir sektörde faliyet gösteren firmamızın, bahçelievler yayla,bahçelievler şirinevler, bakırköy kartaltepe semtlerinde, butik şarküteri konseptinde yöresel ürünler satan mağazalaımız bulunmaktadır..mağazalarımızda çalışıcak şarküteri ustası, yardımcı tezgahtarlar alınıcaktır..ko..

İzmir / Çiğli Espo İndirim Marketleri

Çiğli Harmandalı ndaki marketimizde şarküterimizde çalışmak üzere ; - 24-36 yaş aralığı -daha önce gıda ve market sektöründe çalışmış -peynir ,zeytin tezgahında durup yeni ürün açıp ,satışını sağlayacak ürünün takibini sağlayacak çalışma arkadaşları arıy..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Pekyum Yumurta

İstanbul Erenköy, Göztepe ve Kozyatağı şubelerimizde çalışmak üzere bay - bayan elemanlar aranıyor...

Acil şarküteride çalışabilecek deneyimli eleman aranıyor! Detaylar iş görüşmesi sırasında konuşulacaktır...

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *Şarküteri reyonunu satışa hazırlanması *Ürünlerin reyonlarda hijyen kurallarına ve standartlarına uygun olarak teşhir ve düzeninin sağlanması *Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerekli özenin sağlanması, *İkna kabiliyeti yüksek ar..

Antalya / Alanya ARDEN GIDA

Alanyada açılacak olan şubemiz için ACİL Şarküteri elemanları alınacaktır. 0553 104 80 85..

İzmir / Buca Adar Ltd. Şti

Şirket / İş Tanımı İzmir de ki 2 süper marketimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması, mal be..

şarküterimizde görev alacak deneyimli tercihen soğuk mezelere hakim personel aramaktayız..

İstanbul Avrupa / Şişli Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek (mağazada toplam bulunma süresi 9 saattir) çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: İstanbul il'i Levent, Sarıyer, Şişli, Mecidiyeköy ve civarı ilçelerde..