Şarküterist İş İlanları

Pozisyon: Şarküterist
İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, - Hıjyen konusunda hassas çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duy..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, - Ürünlerin reyonlarda standart..

Ankara / Çankaya Tivmaş

TİVMAŞ MARKET DE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ŞARKÜTERİ USTASI ALINACAKTIR..

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Çorlu'da ikamet eden Uzman Şarküterist aranmaktadır. Başvuruların belirtilen GSM numarası aranarak yapılması gerekmektedir...

İstanbul Avrupa / Güngören Lokum Et Ve Tavuk Pazarı

Hijyen kurallarini bilen ve uygulayan disipli calisma arkadasi ariyoruz...

Antalya / Alanya ARDEN GIDA

Alanyadaki mağazamıza Şarküteri elemanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Migros

İş Tanımı İstanbul il'i Bağcılar ilçesinde yer alan Migros mağazamızda görevlendirilmek üzere; Full Time "Kasap”, "Meyve /Sebze Satış Elemanı ", "Şarkütör” olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırla..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *Şarküteri reyonunu satışa hazırlanması *Ürünlerin reyonlarda hijyen kurallarına ve standartlarına uygun olarak teşhir ve düzeninin sağlanması *Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerekli özenin sağlanması, *İkna kabiliyeti yüksek ar..

İstanbul Avrupa / Avcılar Diyapoli Gıda

Avcılar'da ki şarküterimize bay veya bayan prezantabl deneyimli şarküteri elemanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek (mağazada toplam bulunma süresi 9 saattir) çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: İstanbul il'i Levent, Sarıyer, Şişli, Mecidiyeköy ve civarı ilçelerde..