Şarküterist İş İlanları

Pozisyon: Şarküterist
Denizli / Merkez Pekdemir Gıda

Gıda Perakende Sektöründe Faaliyet Gösteren Firmamız Bünyesinde Bulunan Mağazalarda Şarküteri Elemanı olarak çalışacak takım arkadaşları aranıyor. ***Güleryüzlü,aktif,dinamik ***İletişim becerileri kuvvetli ***Sorumluluk alabilecek ***Yoğun iş temposuna ve esnek çalışm..

İstanbul Anadolu / Ataşehir ORKA HİPERMARKETLERİ

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, - Hıjyen konusunda hassas çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kasap, Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Mağazanın gereksinim duy..

İstanbul Anadolu / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: - Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, - Ürünlerin reyonlarda standart..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ARDEN GIDA

İş Tanımı Mağazada satılan ürünlerin raflara yerleştirilmesi, temizlik ve düzeninin sağlanması, fiyat etiketlerinin yapıştırılması ve kontrol edilmesi, raflardaki ve depodaki malların miktar takibinin yapılıp, sipariş verilmesi vb. Aranan Nitelikler Dinamik bir..

Ankara / Çankaya Yaylacık Yöresel Ürünler

Çankaya yıldız semtinde bulunan şarküterimize ekip arkadaşları alacağız.öncelikli tercihimiz şarküteri işinden anlayan yada öğrenmeye açık arkadaşlarla çalışmak istiyoruz.şarküterimizden hariç birde Çankaya yıldızdaki Nişantaşı sosyete pazarımızda şarküteri tezgahımız var hem dükkan için hemde Nişan..

Ankara / Etimesgut Taymek Gıda Turizm Ltd

Marketimizin şarküteri reyonunda çalışacak deneyimli iş arkadaşları arıyoruz. Etimesgut Sincan a servisimiz mevcuttur. Sabah 6-3 veya öğleden sonra 3-12 şeklinde vardiyalıdır. En az 2-3 yıl deneyimli , mesleki bilgiye sahip, Ürün takip, teşhir ve satışı..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Nural Ticaret

Perakende sektöründe hizmet veren Çengelköyde bulunan şarküterimize "Şarküteri Personeli" aramaktayız. - Lise Mezunu, - Genç,Dinamik,Çalışkan, - Şarküteri ürünlerinin satışında tecrübeli, - Müşteri talepleri doğrultusunda etkili hizmetin sunulması, - Temizlik ve ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bumarket

BUMARKET ÜMRANİYE VE ÜSKÜDAR Mağazalarımızda görev yapacak şarküterist olarak çalıştırılmak deneyimli güleryüzlü, aktif, dinamik, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluk alabilecek, yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, sigara kullanmayan personel alınacaktır...

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *Şarküteri reyonunu satışa hazırlanması *Ürünlerin reyonlarda hijyen kurallarına ve standartlarına uygun olarak teşhir ve düzeninin sağlanması *Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerekli özenin sağlanması, *İkna kabiliyeti yüksek ar..

İzmir / Bornova Çift Bağcı

Firmamız bünyesinde şarküteri bölümüne tecrübeli eleman alınacaktır...