Şarküterist İş İlanları

Pozisyon: Şarküterist
İstanbul Avrupa / Kağıthane SNOWY ULU KARDEŞLER

GENEL NİTELİKLER Snowy Ulu Kardeşler, 1985 yılında İstanbul'un Kağıthane ilçesinde 10m²'lik bir bakkal dükkanı ile gıda perakendeciliğine adım atmıştır. Aynı ortaklık yapısı ile devam etmekte olan Snowy Ulu Kardeşler, sektördeki adımlarını sağlam atarak istikrarlı büyümeyi kendisi..

Trabzon / Merkez Aymar Tic. Ltd. Şti.

Mağazalarımızda çalışabilecek *Şarküteri reyonunu satışa hazırlanması *Ürünlerin reyonlarda hijyen kurallarına ve standartlarına uygun olarak teşhir ve düzeninin sağlanması *Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gerekli özenin sağlanması, *İkna kabiliyeti yüksek ar..

İstanbul Avrupa / Tümü RAMMAR GROSS HİPERMARKETLERİ

Perakende sektörünün vazgeçilmez markası olarak “Semtinizin Süpermarketi” vizyonu ile hızla büyümeye devam eden Rammar, Esenler'de yeni açılacak olan 43. misafir salonu için 'Şarküteri Görevlisi' pozisyonunda görev alacak; -Şarküteri deneyimi olan, -İnsan ilişkilerinde başarılı,..

Konya'da Sistemli Güvenilir ve Tecrübeli Kadrosu Olan Söğütlü Gross Market'tin Şubeleri Olan - Meram Eski Yol ve Sille Kılınçarslan Şubesi İçin Tecrübeli Şarküteri bölümünde çalışacak Tecrübeli Personel Aranıyor, Vardiya Sistemine Uyacak, Giyimine, Temizliğine ve Diyaloğuna Dikkat Eden, Grup Çalışma..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ARDEN GIDA

Çengelköy Nato yolundaki mağazamıza Şarküteri elemanı ve Şarküteri şefi alınacaktır...

Mersin / Akdeniz Temizel Şarküteri

Genel Nitelikler: - Konusunda deneyimli, - Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, - Hijyen konusunda hassas çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Şarküteri personeli olarak görev yapacak kişiler; - Ürünlerin reyonlarda standartlar..

Tekirdağ / Çorlu Ayser Gıda A. Ş.

Konusunda yeterli mesleki bilgiye sahip, Kişisel hijyenine dikkat eden,güleryüzlü ve iletişimi kuvvetli, Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Ürünlerinin tezgahtaki görselliğine,çeşitliliğine ve hijyenine önem veren, Ekip çalışmasına uyumlu ve insan ilişkile..

İstanbul Avrupa / Eyüp Migros

Genel Nitelikler: Konusunda deneyimli, -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Kemercountry Macrocenter Mağazamızda görevlendirilmek üzere; Şarküteri personeli olarak görev yapaca..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Uzunlar Yöresel Gıda Ve Tic. Ldt. Şti

50 yılı aşkın bir süredir sektörde faliyet gösteren firmamızın, bahçelievler yayla,bahçelievler şirinevler, bakırköy kartaltepe semtlerinde, butik şarküteri konseptinde yöresel ürünler satan mağazalaımız bulunmaktadır..mağazalarımızda çalışıcak şarküteri ustası, yardımcı tezgahtarlar alınıcaktır..ko..

İstanbul Avrupa / Başakşehir ARDEN GIDA

Başakşehir mağazamıza Şarküteri elemanları alınacaktır...