TANIMSIZ İş İlanları

Pozisyon: TANIMSIZ

İş TanımıEKEKTRİK YAPI MALZEMELERİ ÜZERİNE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZIN , İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ SHOWROOMUNDA; *TANITIM VE SATIŞ YAPACAK, *KARAKÖY CİVARINDA OTURAN, *DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE ÖZEN GÖSTEREN, *İKNA ETME KABİLİYETİ OLAN ,MOTİVASYONU ,SORUMLU..

İş TanımıAmerikan Kültür Akdkids Ankara Batıkent Temsilciliğimiz tarafından görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.   Aranan NiteliklerÜniversitelerin; İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı / Amerikan Dili v..

İş TanımıAmerikan Kültür Akdkids Ankara Batıkent Temsilciliğimiz tarafından görevlendirilmek üzere; KURUM MÜDÜRÜ alınacaktır.Aranan NiteliklerAmerikan Kültür Kids Ankara Batıkent Anaokulumuzda psikolog ve kurum müdürü olarak çalışmak üzere;..

İstanbul Avrupa / Tümü DAMLA İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDANIŞMANLIĞINI YAPMAKTA OLDUĞUMUZ SEÇKİN AİLEMİZ İÇİNAranan NiteliklerİNGİLİZCE BİLEN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN BÜYÜKÇEKMECE HADIMKÖY YAKINLARINDA İKAMET EDEN YABANCI BİR AİLENİN ÇOCUGUNA BAKACAK ONU OKULA..

İş Tanımı Ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerisi yüksek Uygun kimyasal kullanımı hakkında bilgili Detaylara önem veren, dikkatli ve titiz Vardiyalı sistemde çalışabilecek Verile..

İstanbul Avrupa / Tümü AVRUPA ŞAFAK HASTANESİ

Aranan Nitelikler-Prezantabl, iletişim yeteneği kuvvetli, dinamik ve takım çalışmasına yatkın -Sorumluluk sahibi -Pozitif ve güler yüzlü -Askerliğini tamamlamış -Tercihen Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Eyüp, Sultangazi çevresinde ikamet eden ..

İstanbul Avrupa / Tümü DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.

İş Tanımıİstanbul avrupa yakasında faaliyet gösteren Özel Çapa Hastanesi' nde görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler  -Yiyecek içecek sektöründe deneyimli-Kişisel bakımına özen gösteren-Esnek çalışma saatlerine uyan-..

İstanbul Avrupa / Tümü BONFİLET ET SAN.VE TİC.A.Ş.

İş TanımıGürpınar da faaliyet gösteren Bonfilet, ev içi ve ev dışı et tüketimine yönelik geniş ürün yelpazesiyle, paketlenmiş kırmızı et sektöründe uzmanlaşmış öncü bir kuruluştur.   Kökleri 1910'lu yıllara dayanan aile hayvancılık ve kasaplıkta uzmanlaşmıştır..

İş TanımıSinop-Boyabat' daki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,   Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda, ..

İstanbul Avrupa / Tümü TAMER TANCA MAĞAZACILIK A.Ş.

İş Tanımı1950' den bu yana büyümekte olan ve ülke geneline yayılmış KEMAL TANCA markamızın, Okmeydanı lokasyonunda bulunan Genel Müdürlüğümüzde görevlendirilmek üzere Yönetim Kurulu Başkanımız için Makam Şoförü aramaktayız. ..