TANIMSIZ İş İlanları

Pozisyon: TANIMSIZ

İş TanımıMövenpick Hotel Ankara bünyesinde Mutfak Departmanında Personel Yemekhane Aşçısı olarak çalışacaktır.Aranan NiteliklerTurizm Meslek Lisesi, Turizm Meslek Yüksekokulu veya üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Başlangıç dü..

İstanbul Avrupa / Tümü Yeni İklim Hastanesi

Aranan NiteliklerHASTANEMİZE TECRÜBELİ EBE ALINACAKTIR. İRTİBAT:0555 963 55 90..

İstanbul Avrupa / Tümü Yeni İklim Hastanesi

Aranan NiteliklerHASTANEMİZE GENEL CERRAHİ UZMANI ALINACAKTIR İRTİBAT:0212 436 69 21..

İstanbul Avrupa / Tümü Yeni İklim Hastanesi

Aranan Niteliklerhastanemize tecrübeli ameliyathane hemşiresi alınacaktır irtibat:0555 963 55 90..

İş TanımıAnadolu Kimya, tekstil baskı boya ve yardımcı kimyasallarının üretimi konularında faaliyet gösteren bir kimya firmasıdır. Özgeçmişinizi oluşturarak ya da mevcut özgeçmişinizde gerekli güncellemeleri gerçekleştirerek başvuruda bulunabilirsiniz. İlana a..

İstanbul Anadolu / Tümü İstanbul Onkoloji Hastanesi

İş Tanımı2008 yılından beri faaliyette olan Özel İstanbul On-Ko Tıp Merkezi, 2015 yılından itibaren İstanbul Onkoloji Hastanesi olarak hizmet vermektedir. Hastanemizde görev alacak "Anestezi Teknisyeni" çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikle..

İzmir / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıGaziemir uğur kurs ve etüt merkezinde çalışmak üzere Türkçe öğretmeni alınacaktır Müracaatlar Buca Şubesine 4875454 yapılacakdır. CV lerin buca.ugurokullari.k12.tr adresine gönderilmesi rica olunur...

İstanbul Avrupa / Tümü Medya13

İş TanımıE-ticaret şirketimizin İstanbul ofisinde tam zamanlı çalışmak üzere Yazlımcı/WebMaster alınacaktırAranan Nitelikler-Php programlama diline hakim, -En az 3 yıl profesyonel olarak yazılım geliştirme tecrübesine sahip, -Framew..

İstanbul Anadolu / Tümü Sınav Eğitim Kurumları

İş TanımıTÜM BRANŞLARDA ETÜT MERKEZİNE ÖĞRETMEN ..

Bursa / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından; Ülker, Bizim, Alpella, Uno, Godiva, Superfresh gibi markaları bünyesinde bulunduran Yıldız Holding ailesinden Kerevitaş olarak, Bursa fabrikamızda görevlendirilmek üzere Üretim Şefi aramaktayız. Kıs..