TANIMSIZ İş İlanları

Pozisyon: TANIMSIZ
İstanbul Avrupa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYönetim Kurulu Başkanımızın Kilyos' ta bulunan villası için yatılı kalabilecek evli çift aranmaktadır.Aranan NiteliklerT.C. vatandaşı olan, Yatılı olarak kalabilecek, Sigara kullanmayan, Bahçe bakımı, alışveriş ..

İstanbul Anadolu / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Deniz’de engelli adaylarımızın engelsiz bir iş hayatına sahip olmalarına destek oluyoruz. Bu kapsamda İŞKUR ile birlikte 2014 yılından beri Türkiye’de bir ilk olan Engelsiz Bankacılar İşbaşı Eğitim Programını gerçekleştiriyoruz. Bu dönem 6. sını..

İş Tanımıİş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde Sakarya' da görevlendirilmek üzere “İşyeri Hekimi” aranmaktadır.   www.donusumisg.comAranan Nitelikler  İşyeri Hekimi Belgesin..

İstanbul Avrupa / Tümü AVECO AMBALAJ

İş TanımıAmbalaj malzemeleri ihracatı yapan firmamız için: Bağlı olduğu müdür & müdürlerini operasyonel konularda asiste edecek, Nakliye organizasyonları, raporlama, ofis idari işlerine yardımcı olacak, Öğrenmeye açık bir çalışma arkadaşı aramaktay..

Elazığ / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıtestAranan Niteliklertest..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıtestAranan Niteliklertest..

İş TanımıtestAranan Niteliklertest..

İstanbul Anadolu / Tümü AC YAPI İNŞAAT

İş TanımıGENEL NİTELİKLER Şirketlerde çay ve temizlik hizmetlerinde çalışmış, Ofis temizliği işlerinde tecrübeli,  Hijyen konularında hassas ve bilinçli, Temizlik işleri hakkında yeterince bilgili, Sonuç odaklı çalışan, t..

İş TanımıMövenpick Oteller ve Tatil Yerleri İsviçre markası olup; uzmanlık alanları hizmet sektöründe gastronomi, oteller, şarap ve yüksek kaliteli ürünlerdir. Yüksek servis standartları ve özellikle yiyecek & içecek alanındaki yenilikçi konseptleriyle, misafirlerimiz içi..

İş TanımıAnkara Mövenpick Otel Yiyecek & İçecek departmanında Garson olarak görev alacaktır.Aranan Nitelikler• En az lise mezunu, Turizm ve Otelcilik okulu mezunu olmak, • En az orta derecede servis terimlerini içeren İngili..