TANIMSIZ İş İlanları

Pozisyon: TANIMSIZ
İstanbul Avrupa / Tümü ŞECE DANIŞMANLIK

İş Tanımı 2000 yılında iş arayanlara sahip oldukları bilgi ve yetenek doğrultusunda , eleman arayanlara ihtiyaç duydukları hizmeti zamanında ve hatasız sunma misyonunu üstlenme hedefiyle kurulan şirketimiz , bu ilkelere bağlı kalmak suretiyle referanslar bölümündeki l..

İstanbul Avrupa / Tümü TEXİM

İş TanımıÜr-Ge Planlama Yönetmeni   Dünya markalarına üretim yapan tekstil firmamıza, Modelin prototip aşamasında iş planı ve ürün ağacını belirleyecek, Modelin üretim akış planlamasını yapacak, Numune üretim..

İstanbul Avrupa / Tümü TEXİM

Aranan NiteliklerDünya markalarına triko üretimi yapan tekstil firmamıza,   Üniversitelerin lisans veya ön lisans bölümlerinden mezun, Tekstil sektöründe satış ve pazarlama alanında en az 3 yıl tecrübeli, İyi derecede İngilizce bilen..

İstanbul Avrupa / Tümü Eko Facility Management Services

İş TanımıEko Tesis Yönetim Hiz.A.Ş. ve Eko Özel Güvenlik Hiz.A.Ş.; temizlik, güvenlik, teknik bakım hizmetleri alanında müşterilerine Entegre Tesis Yönetim hizmeti sağlıyor. Sirkeci'de hizmet verdiğimiz Otel Projemizde birlikte çalışmak amacıyla; ..

İstanbul Avrupa / Tümü TEMA METAL SAN ve TİC LTD ŞTİ

İş Tanımıİhracat evraklarının hazırlanmasıİthalat dökümanlarının takibiUluslararası nakliye organizasyonlarını düzenlemek,ve takibini yapmak, Dış ticaret kredilerini ve yardımlarını araştırarak, bunlarla ilgili takip yapmak, Gümrükteki ürünlerin takibi..

İstanbul Anadolu / Tümü ORTAKLAR GÜVENLİK MERKEZİ

İş TanımıDoorlife Kapı Sistemlerinde görevlendirilmek üzere '' Ön Muhasebe Asistanı'' arayışımız bulunmaktadır.  Aranan Nitelikler Lise Mezunu Konusunda en az 2 yıl tecrübeli Müşteri hesap giri..

İstanbul Avrupa / Tümü ATASUN OPTİK

İş TanımıOptik Perakende/Mağazacılık alanında faaliyet gösteren, uluslararası firmamızın Merkez Ofis İnsan Kaynakları ve Muhasebe Departmanlarında görev alacak; aşağıdaki niteliklere sahip Lise Stajyerleri aramaktayız: Liselerin Muhasebe ve Büro Yönetimi Sekret..

Eskişehir / Tümü Özenir Sigorta

İş TanımıAcente bünyesinde, belirlenen hedefler doğrultusunda potansiyel müşterilere ulaşarak satış yapmak ve müşteri memnuniyetini sağlamakAranan NiteliklerBireysel Emeklilik ve Hayat Sigortası sektörünün öncüsü AvivaSA ailesinin bir temsilcis..

İstanbul Anadolu / Tümü Amerikan Kültür

İş Tanımıİş Açıklaması Sancaktepe'de 8 yıldır hizmet vermekte olan, "Amerikan Kültür Çekmeköy/VIP Yabancı Dil Kursu" nda görevlendirilmek üzere " EĞİTİM DANIŞMANI" aranmaktadır.Aranan Nitelikler  - M..

İş TanımıDR. HASAN FINDIK GÜZELLIK ESTETIK MERKEZİN'de çalışabilecek Plastik Cerrahi Asistanı arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Hemşirelik bölümlerinden mezun, İstabul Anadolu yakasında ikamete eden,..