TANIMSIZ İş İlanları

Pozisyon: TANIMSIZ

İş TanımıMagro Gıda, fabrikası Malatya'da kurulu, satış ve pazarlama müdürlüğü İstanbul'da olan, kuruyemiş ve kuru meyve üretimi yapan bir firmadır. Ağırlıklı olarak ihracat odaklı çalışmaktadır. Malatya fabrikada istihdam edilmek üzere, kalite yönetim sistemlerini uygulayaca..

İş TanımıMalatya 2.Organize Sanayi Bölgesinde bulunan kurumeyve ve kuruyemiş üretim tesisimizde istihdam edilmek üzere, kuryemiş ve kurumeyve konusunda tecrübeli Gıda Mühendisi ile aynı zamanda yetiştirilmek üzere yeni mezun Gıda Mühendisleri arıyoruz. ..

İstanbul Anadolu / Tümü Veni Vidi Göz Grup

İş Tanımı   Aranan Niteliklerİstanbul Anadolu Yakası'nda (Tercihen Bostancı, Küçükyalı, Maltepe civarında) oturan En az lise mezunu Vardiyalı çalışabilecek İletişim ve ikna becerisi yüksek Sabırlı, çözüm ..

İstanbul Anadolu / Tümü ÖZEL ERDEM HASTANESİ

İş TanımıHastahanemizin arşiv bölümünde görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler- Üniversitelerin tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik vb. bölümlerinden mezun, - Tercihen hastane tecrübesi bulunan, - Ekip çalışmasına yatkın, - S..

İstanbul Avrupa / Tümü Amerikan Kültür Kolejleri

İş TanımıAmerikan Kültür  Koleji Bahçeşehir Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; FİZİK ÖĞREETMENİ alınacaktır.  Aranan Nitelikler- Üniversitelerin Fizik Öğretmenliği bölümlerinden mezun olan,  - Tecrübesi olan, - Dı..

İstanbul Avrupa / Tümü Amerikan Kültür Kolejleri

İş TanımıAmerikan Kültür Koleji Bahççeşehir Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; KİMYA ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Niteliklerstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Aranan Nitelikler • Üniversitelerin ilgili bölümleri..

İstanbul Avrupa / Tümü Amerikan Kültür Kolejleri

İş TanımıBahçeşehir  Amerikan Kültür Koleji temsilciliğinde görev alacak BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ alınacaktır.  Aranan Nitelikler  İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Aranan Nitelikler Üniversitelerin İlgili bölümlerinden m..

İstanbul Avrupa / Tümü AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş

İş TanımıAmerikan Kültür Kolejleri Bahçeşehir Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere;  FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ alınacaktır.    Aranan NiteliklerÜniversitelerin Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümlerinden mezun olan ,Ala..

İstanbul Anadolu / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerMerkezi İstanbul ŞİŞLİ olan İşletmemizde ÖN MUHASEBE departmanımız için,   EXCELL VE WORD KULLANABİLEN , LOGO MUHASEBE PROGRAMINA HAKİM , İŞ TAKİBİ KONUSUNDA DÜZENLİ DİKKATLİ VE SONUÇ ODAKLI , YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA AL..

Bursa / Tümü Beğendik

İş Tanımı Sorumlu olunan mağaza içerisinde yürütülen Yiyecek-İçecek faaliyetlerinin hazırlık,üretim,servis ve servis sonrası süreçlerinden şirket kuralları çerçevesinde sorumlu olmak, Yemek ve servis kalitesini sürekli yüksek tutmak, Mağazamızın rest..