TANIMSIZ İş İlanları

Pozisyon: TANIMSIZ
Ankara / Tümü test a.ş.

İş TanımısdfsdfAranan Niteliklersdfsdf..

Ankara / Tümü Aktif Kolejleri

İş TanımıAKTİF EĞİTİM KURUMLARINDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SINIF ÖĞRETMENİ ALINACAKTIRAranan Nitelikler Üniversitelerin Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun, MEB öğretmen atama kriterlerine ve pozisyonun MEB mevzuatı gereklilikler..

İstanbul Avrupa / Tümü MERT ALYANS

Aranan Nitelikler- Firmamızın Küçükçekmecede bulunan Fabrikasında çalışmak üzere, - Tercihen Küçükçekmece Civarında ikamet eden, - Mesaili olarak çalışabilecek, - Tecrübeli Alyans Cila ustası, Çalışma arkadaşı aramaktayız...

İş TanımıŞEKERPINARDA BULUNAN 8 SAATLİK  OTEL PROJEMİZE ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK 1.70 BOY ve KİLO ORANTILI GEBZE ŞEKERPINAR BÖLGESİNE YAKIN BAYAN ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ALINACAKTIR.  NOT: 1500 TL MAAŞ + AGİ + SERVİS + YEMEK  ..

Ankara / Tümü ÖZEL NAR OKULLARI

İş TanımıÖZEL NAR OKULLARI Batıkent - Yenimahalle / Ankara Kurumumuzun ilkokulunda görevlendirmek üzere  ilkokul sınıf öğretmenleri alınacaktır. TEL: 0312 386 05 25..

Ankara / Tümü ANAFARTALAR KOLEJİ

Aranan NiteliklerTECRÜBELİ..

Ankara / Tümü ANAFARTALAR KOLEJİ

Aranan NiteliklerTECRÜBELİ..

İş TanımıBAYAN ASİSTANLAR ARANIYOR 30.05.2012 yılından bu yana, Dünya Bankası ve Avrupa Birliği üzerinden biri kuruluş ve başlangıç, diğeri 20 yıl ihracat destekli iki ayrı özgün hibe projesi üzerinde çalışan ve final aşamasına gelmiş olan şirketimizin üst düzey yönet..

İş TanımıMODERATÖR Röportaj yönetecek deneyimli moderatör arıyoruz.  ..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

Aranan Nitelikler2016-2017 SEZONUNDA AÇILACAK OLAN BALGAT UGUR KAMPÜSÜMÜZDE ÇALIŞMAK ÜZERE İLKÖĞRETİM FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.CW'LERİNİZİ [email protected] ve yeni bir iş com'a yollayabilirsiniz.    ..