TANIMSIZ İş İlanları

Pozisyon: TANIMSIZ
İzmir / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları NARLIDERE temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; ŞÖFÖR alınacaktır.Aranan Nitelikler  Askerliğini yapmış, Hizmet kalitesine önem veren, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek..

İstanbul Anadolu / Tümü Club Jolly Turizm ve TİC. A.Ş

İş TanımıŞirketimizin Genel Müdürlük ofisinde görevlendirilmek üzere “Acenteler Müdür Yardımcısı” arayışımız mevcuttur.Aranan Nitelikler Tercihen Üniversitelerin Turizm ile ilgili bölümlerinden mezun, Turizm sektörün..

İstanbul Avrupa / Tümü QUALCHEM KAUÇUK SAN.TİC. A.Ş

İş TanımıÇorlu’da faaliyet gösteren kauçuk fabrikamızda görevlendirmek üzere , aşağıda belirtilmiş özelliklere sahip takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler MS OFFICE Programlarına hakim LOGO/MICRO programlarını ku..

İstanbul Avrupa / Tümü AVRUPA ŞAFAK HASTANESİ

İş TanımıGaziosmanpaşadaki Özel Avrupa Şafak Hastanesinde görevlendirilmek üzere;Aranan NiteliklerHemşirelik mezunu, Endoskopi, ERCP konusunda deneyimli, Ekip çalışmasının önemine inanan, Mesleği ile ilgili ge..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları İstanbul Ataşehir temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere ANAOKULU MÜDÜRÜ aranmaktadır.  Aranan Nitelikler  4 yıllık üniversitelerin;okul öncesi ögretmenlği bölümünden mezun Meb e bağlı anao..

İş TanımıÜlkemizin önde gelen Mobilya aksesuarı ve kapı donanımları üretim ve satışını gerçekleştiren, bu konuda sektöre yön veren lider marka olma yolunda hızla ilerleyen firmamıza Depo Personeli  pozisyonunda yer almak üzere aşağıdaki niteliklere sahip çalı..

Ankara / Tümü KLV İNŞAAT A.Ş.

İş TanımıANKARA DA BULUNAN ŞİRKET MERKEZİMİZDE ÇALIŞACAK; ÜNİVERSİTELERİN HUKUK FAKÜLTELERİNDEN MEZUN SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN, İCRA, CEZA, İŞ VE SÖZLEŞMELER HUKUKUNDA DENEYİMLİ ..

Tekirdağ / Tümü Berkosan A.Ş.

İş Tanımı1993 yılında Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmek için kurulan Berkosan A.Ş. bugün, yaklaşık 150 çalışanıyla, İMKB'ye bağlı Gelişen İşletmeler Piyasası'nda hisseleri satışa sunulan ilk şirket olma özelliğini taşıyor. Berkosan A.Ş., inşaat, endüstri, otomotiv, spor, eğ..

İş TanımıTürk Amerikan Derneği Mecidiyeköy şubesinde görevlendirilecek; YABANCILARA Türkçe eğitimi konusunda en az 3 yıl tecrübeli, ingilizce bilgisi en az intermediate olan deneyimli Türkçe öğretmenleri aranıyor.Aranan Nitelikler..

İş TanımıİSTANBUL AVRUPA YAKASINDA FAALİYET GÖSTEREN HASTANEMİZEAranan Nitelikler  Uzmanlık alanı ile ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden, Branşı ile ilgili tanı ve tedavi yaklaşımlarında deneyimli, Hasta m..