Teknisyen İş İlanları

Pozisyon: Teknisyen
Batman / Merkez Batman Önder Asansörleri

- Tercihen asansör sektöründe tecrübeli, - Gelen arızalara hızlı ve efektif çözüm üreten, - Gerektiğinde montaj ekibi ile çalışabilen, - Her ay yapılan rutin bakımlarda aktif olabilen, - İletişim, organizasyon, planlama, takip ve raporlama yönü kuvvetli çalışma arkadaşları ar..

İstanbul Avrupa / Şişli Koray Group Elektrik Mühendislik

Perpa Ticaret Merkezi ofisimizde, yarı zamanlı olarak şantiyelere de gidecek teknisyen aranmaktadır. Proje okuma ve keşif çıkartma tecrübesi olan en az 2-3 yıllık tekniker. Ayın 1 veya 2 günü istanbul'a yakın fakat şehir dışında olan şantiyelere ziyaret yapabilecek, elektrik teknikerleri..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe EMBİ GIDA

BAKIM ONARIM VE TEKNİK PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR ...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Promaks Güvenlik Sistemleri

TERCİHEN ANADOLU YAKASINDA İKAMET EDEN, ELEKTRİK- ELEKTRONİK BÖLÜMLERİNİN MESLEK LİSESİ YADA MYO MEZUNU , TERCİHEN GÜVENLİK SİSTEMLERİ - OTOMASYON - DIGITAL SIGNAGE KONULARINDA DENEYİMLİ, AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN EKİP ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Tri Elektronik

İkitelli Org. San Bölgesinde bulunan firmamızın üretim bölümlerinde yetiştirilmek üzere; E.M.L veya M.Y.O. Metalurji, Metal İşleme, Elektrik, Makina, Konstrüksiyon ve benzeri bölümlerden mezun; El becerisine sahip, titiz, disiplinli çalışan, Sorumluluklarını zamanında yerine getir..

BaseFix is an authorized Internet Service Provider located in Adana. We are focused on providing goods and services to international customers. We are now following an improvement trend and looking for candidates who will be part of our team in the near future. We are in need of team-mates wh..

ARANAN NİTELİKLER: * En az Lise mezunu, Tercihen Teknik Lise Makine Bölümü mezunu; * Askerlik görevini tamamlamış; * Ağır ve Tehlikeli işlerde Çelik Yapılandırmacı ve Yüksekte Çalışma sertifikasına sahip, tercihen hidrolik pnömatik konularında eğitim almış, teknik resim okuy..

İstanbul Avrupa / Esenyurt FİRMA ADI GİZLİ

Genel Merkezimizde bulunan Teknik Servis Departmanımızda Merkez Servis Atölyesinde görev alacak 'Tv Tamir Teknisyeni' arayışımız bulunmaktadır En az 2 yıl elektronik tamir tecrübesine sahip,mesleki becerileri bulunan, En az lise Mezunu, Ofis Programlarına hakim, Serv..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Karaoğlu Elektronik

dsmart servisinde kurulum ve arıza ekibi olacak ehliyetli arkadaşlar arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Şişli Başarı Güvenlik Sistemleri

Elektronik tamirinden anlayan, bilgisayar kullanabilen, eleman alınacaktır...