Teknisyen İş İlanları

Pozisyon: Teknisyen
İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Elit Mühendislik

ELİT MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ FİRMAMIZIN İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA'DA BULUNAN ŞUBESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; İşin Tanımı Sabah İşi Çıkacak Müşterilerin Malzemelerini aracına yükleterek, müşteriye bırakıp, işin nasıl yapılacağını proje doğrultusunda ustaya anlatarak, işi başlatmak, akş..

Tekirdağ / Çorlu Çorlu Veteriner Kliniği

İş yerimizde çalışacak veteriner teknisyeni aranmaktadır. En az 1 yıl deneyimi olması gerekmektedir...

İstanbul Avrupa / Şişli Zksoftware

GENEL NİTELİKLER • Endüstri Meslek Lisesi veya MYO Elektrik/ Elektronik bölümlerinden mezun • Tercihen elektronik güvenlik sistemlerinin montaj ve kurulumunda deneyimli • Kablolama yapabilecek • Tercihen en az B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen • S..

İstanbul Anadolu / Pendik Altun Elk. Dış. Tic. Ltd. Şti

Elektrik / Elektronik, teknik lise mezunu, led montajında tam gün çalışacak montaj personeli aranmaktadır...

Tekirdağ / Çerkezköy Arçelik A.Ş

Endüstri Meslek Lisesi Elektrik - Elektronik,Mekanik Bakım,Motor Bölümlerinden mezun Giriş Kalite Kontrol ve Audit tecrübesi olan Temel düzeyde Excel/ SAP / Ofis programları kullanabilen Montaj (Sök/Tak) kabiliyeti iyi olan Çerkezköy,Çorlu,Saray, Kapaklı ilçelerinde ikamet ed..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Elsr Elektrik

İstanbul Bakırköy, İstanbul Ataşehir ve Kocaeli Gebze ilçelerinde bulunan Şantiyelerimiz için; Endüstri Meslek Lisesi Mezunu veya Elektrik -Elektronik Alanında Mesleki yeterlilik belgesine sahip, Ustalık belgesine sahip, Kalfalık belgesine sahip; Şantiye Tecrübesine Sahip, Elektrik Tek..

Para sayma makineleri satış ve teknik servis hizmetleri faaliyeti gösteren şirketimizin Perpa Ticaret Merkezi'ndeki şubemizde görevlendirilmek üzere bay, teknisyen çalışma arkadaşı aramaktayız. Para sayma makineleri bakım, onarım ve teknik destek alanında tecrübeli, Lise/üniversit..

İstanbul Anadolu / Tümü Aht Soğutma Sistemleri

Avusturya merkezli AHT Cooling Systems GmbH firmasının Türkiye’de faaliyet gösteren İzmir merkezli AHT Soğutma Sistemleri Tic. Ltd. Şti. bünyesinde ; İstanbul Anadolu yakasında çalışacak süpermarket dolapları teknik servis, bakım , montaj işlerinde görev alacak takım arkadaşı aranmaktadır. ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Sotek

Bir süpermarket zincirinin, elektrik servis-bakım ve elektrik tadilat işlerini yapacak, askerlikle ilişkisi bulunmayan, B sınıfı sürücü ehliyeti ve tercihen SRC-4 bulunan, tüm alçak gerilim elektrik tesisatı hakkında bilgi ve tecrübeye sahip bay teknisyenler alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Csm Metalurji İmalat San. Ve Mühendislik

Makine İmalat sektöründe faaliyet gösteren Esenyurt Alkop Sanayi sitesindeki firmamızda istihdam edilmek üzere aşağıdaki vasıflarda torna - freze ustaları aranmaktadır. • Esenyurt ,Büyükçekmece ,Avcılar,Beylikdüzü , Kıraç civarında ikamet eden • 25 - 50 yaşları arasında • A..