Teknisyen İş İlanları

Pozisyon: Teknisyen

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den faz..

Tekirdağ / Çorlu Karma Güvenlik Teknolojileri

ALARM - KAMERA - YANGIN SİSTEMLERİ KONUSUNDA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA DENEYİMLİ - DENEYİMSİZ PERSONELLER ALINACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Elektronet Elektrik Elektronik San Tic Ltd Ştü

FİRMAMIZA HIRSIZ ALARM SİSTEMLERİ, KAMERA SİSTEMLERİ, YANGIN ALARM SİSTEMLERİ, KURULUM BAKIM HİZMETLERİ İÇİN ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNİSYENLERİ ARANMAKTADIR..

Kahramanmaraş / Dulkadiroğlu Electro Park

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere Elektronik Kart tamirinden anlayan iş arkadaşları alınacaktır. özellikle Picanol - rieter makinalarının kartlarından anlayanlar tercihimizdir...

Şirketimize farklı branşlarda teknisyenler ve ustalar alınacaktır. Yerimiz Konyaaltı ilçesindedir. Tam zamanlı, yarı zamanlı çalışma imkanı mevcuttur. Şirketimiz aşağıda sıralanmış alanlarda hizmet vermektedir. Bunlardan en az birinde deneyimli arkadaşlar müracaat edebilirl..

İstanbul Avrupa / Şişli DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Yetiştirilmek üzere İple erişim teknisyenleri Dağcı Camcılar aranıyor. İlgilenenler 5 gün eğitim sonrasında sınava girerek IRATA Belgesi alacaklar ve Eğitim ücretleri tarafımızca karşılanacaktır. İlgilenen arkadaşların önce konu ile ilgili videoları izlemeleri ve bu işi yapabileceklerine inanmaları ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Misyon Özel Güvenlik

Çekmeköy, Ataşehir, Ümraniye bölgelerindeki site projelerimizde çalışacak kazan ve havuz sertifikalı deneyimli teknik personeller alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Sultangazi Büyükbayi Teknik Servis

BÜYÜKBAYİ Teknik Servisi Tablet ve Telefon onarımı bölümümüzde çalışmak üzere ; Tablet ve Telefon tamiri konusunda tecrübeli eleman alınacaktır. - Tercihen en az 2 yıl cep telefonu ve tablet tamir tecrübesi - Müşteri odaklı yaklaşıma sahip - Ekip çalışmas..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Budem Elektronik

Uydu sistemleri kamera ve güvenlik sistemleri montaj uygulaması yapabilen bu branşlarda genel bilgi ve tecrübesi olan eleman aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Eso Elektrik Sistem Otomasyonu

ÇİMENTO FABRİKASINDA TOZLU ORTAMDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE SAĞLIK PROBLEMİ VE SİCİL KAYDI BULUNMAYAN ELEKTRİK MONTAJ İŞİNDE KABLO TAVASI DÖŞEYEBİLEN ,KABLO ÇEKİMİ VE BAĞLANTISI YAPACAK, PANO TADİLATI YAPABİLEN ; MESLEK LİSESİ MEZUNU VEYA ÇIRAKLIK EĞİTİM MERKEZİNDEN BELGESİ OLAN TECRÜBELİ ELEMAN ALINACAK..