Teknisyen İş İlanları

Pozisyon: Teknisyen
İstanbul Avrupa / Esenyurt LC WAİKİKİ

GENEL NİTELİKLER •En az MYO veya Teknik Lise mezunu, •Elektrik Bakım teknikerliği pozisyonunda en az 3 yıl tecrübeli, •Elektrik ve otomasyon sistemleri konusunda teorik/pratik yeterli bilgiye sahip, •Elektrik Malzemeleri konusunda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip, ..

İzmir / Bayraklı Gazpro

FİRMAMIZ 2012 YILINDA KURULMUŞTUR. DOĞALGAZ SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTEDİR EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ YARATACAK ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Işık Elektronik

Genel Nitelikler • Teknik liselerin Elektronik bölümünden mezun olmak, • RCV tamiri konusunda en az 2 yıl deneyimli olmak, • CPU, RAM, FLAŞ, Devre Elemanları değişiminde tecrübeli olmak, • Ofis programlarına hakim olmak, • İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyor olmak,..

Türkiye’de 52 ilde 200’e varan servis noktasında hizmet veren, lastik ve araç bakım uzmanı Euromaster’ın İstanbul Çağlayan’daki servis noktası Vizyon Otomotiv'de görev almak üzere lastik ve hafif araç bakımı (periyodik bakım, yağ değişimi, fren sistemi...vs) konusunda deneyimli mekanikçi ve rot bala..

İstanbul Avrupa / Tümü Uluslar Arası Doktorlar Derneği

"Uluslararası Bir Projenin İstanbul (Avrupa Yakası), Şanlıurfa ve Reyhanlı/Hatay merkezlerinde çalışacak Ortopedik Protez Ortez Teknisyeni/Teknikeri alınacaktır". ADAYLARIN ÖNCELİKLİ OLARAK ÇALIŞMAK İSTEDİKLERİ ŞEHİRLERİ DE YAZMALARI RANDEVU PROGRAMI AÇISINDAN KOLAYLIK SAĞLAYACAKTIR ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yeniler Endüstri Mamülleri

Dudullu Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikamızın arıtma, nikel ve çinko kaplama bölümlerinde çalıştırılmak üzere Kimya Teknisyeni alınacaktır. Adayların; -Endüstri Meslek Lisesi/ Meslek Yüksek Okullarının Kimya Bölümlerinden mezun, -Vardiya düzeninde çalışabilmeleri,..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Atılım Tek Klima Sistemleri

*AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN KLİMA USTALARI. *YARDIMCI ELEMANLAR İÇİN ŞOFÖRLÜK ZORUNLULUĞU YOKTUR. *TERTİPLİ,DÜZENLİ İŞ DİSİPLİNİ OLAN. *EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN. *ANADOLU VE AVRUPA YAKASINDA İKAMET EDEN. *USTA VE YARDIMCILARI ALINACAKTIR. *MAAŞ-SSK-YEMEK-YOL-PRİM..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Mcb Makina

Temsa Bayisi olan Komatsu forkliftleri yetkili servisinde çalıştırılmak üzere; deneyimli elektrik, mekanik ve elektronik teknisyenler alınacaktır. Aranan Şartlar; Daha öncesinde benzeri sektörlerde faaliyet göstermiş, tecrübeli elemanlar alınacaktır. İrtibat: İ..

İstanbul Anadolu / Tümü Rentokil

Genel Nitelikler; 1927’de İngiltere’de kurulmuş olan Rentokil şu anda 62 ülkede 66.000 çalışanı ile yüzbinlerce müşterisine hizmet veren dünyanın lider pest kontrol şirketleri arasında yer almaktadır. 88 yıllık saha deneyimi, bilgi birikimi ve yönetim tecrübesi yanında; Ar-Ge çalı..

İstanbul Avrupa / Esenyurt SAADET GIDA

Fabrika bünyesinde kaynak (argon-elektrik) işleri , Paslanmaz ve demir boru kaynak işleri, Gerekli bakım faaliyetlerini yürüterek ,onarım ve kontrol çalışmaları . Saadet Gıda Pazarlama A.Ş. bünyesinde Silivri fabrikamız için teknik bölümde görev yapacak ; Tercihen MYO ..