Teknisyen İş İlanları

Pozisyon: Teknisyen
Ankara / Pursaklar Yuşa Mühendislik

Firmamız bünyesinde çalışacak makine mühendisi aranmaktadır. (emekli olabilir)..

BaseFix is an authorized Internet Service Provider located in Adana. BaseFix has been providing goods and services to the international customers in the region. BaseFix is now moving towards an improvement trend and looking for candidates who will be part of our team in the near future...

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Bereket Döner

Firmamız İstanbul - Hadımköy’de Kurulu Bereket Döner A.Ş.; Gıda sektöründe Et ve Et ürünleri işlemeciliği yapan, bunun yanında Tokat –Niksar’da kurulu günlük 25 ton işleme kapasitesine sahip süt ve süt ürünleri üretim tesisi olan, 30 yıllık geçmişiyle sektöründe lider, 1000’in üzerinde çalışanının o..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

1970 DEN BU YANA DOĞALTAŞ İŞLEME TEKNOLOJİLERİ / MAKİNELERİ SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE MAKİNE MONTAJ İŞÇİSİ ARAMAKTAYIZ. -Askerliğini tamamlamış/muaf, -Ortaöğretim, endüstri meslek / teknik lise veya yüksek okul mezunu -Makine / mekanik..

Ankara / Çankaya Zbox Step

Kamera, görüntü ve ses sistemleri kurulum ve kullanımında tecrübeli, Tercihen teknik firma deneyimli, Sistemlerin kurulum ve işletiminde görev alacak, Seyahat edebilir, B sınıfı ehliyeti olan, aktif olarak araç kullanabilen, Gerektiğinde elektronik cihaz ve mekanik mont..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Bakın Kozmetik A. Ş.

Elektronik mezunu teknik servis müdürü aranmaktadır. Güzellik solanlarına satışını yapmakta olduğumuz epilasyon cihazları,cilt bakım cihazları vb... elektronik cihazların tamir işlerini yapabilecek.(Tercihen B sınıfı ehliyeti olan). Maaş+Yol+Yemek+Ssk..

İstanbul Avrupa / Şişli Ofispazar Bilişim Sistemleri-Murat Çubuk

Utax Fotokopi ve Printer cihazlarının ithalatını yapan firmamıza teknisyen alımı yapılacaktır. Cihaz tamiratları , Network , Bilgisayar bilgisi üst düzeyde olan, Aktif Araç kullanabilen, Giyimine dikkat eden personel tercih nedenidir. Bu konumda çalışmak isteyenler; 02..

İstanbul Anadolu / Tuzla HT Solar Enerji

HT-SAAE bir Çin devlet firması olup yüksek hızlı tren, askeri malzemeler, güneş panelleri, yeni materyaller gibi yüksek teknolojili malzemeler üretmektedir. Türkiye'ye de güneş panelleri üretimi alanında yatırım yapmış olup fabrikamız Tuzla Serbest Bölgesindedir (Tuzla Endüstri ve Ticaret Serbest Bö..

İstanbul Anadolu / Tuzla Aryum Metal

Metal ambalaj üretimi yapan işletmemize vardiyalı çalışacak elektrik/elektronik teknisyeni/teknikeri alınacaktır. PLC /otomasyon bilgisi olan adaylar öncelikli değerlendirilecektir...