Teknisyen İş İlanları

Pozisyon: Teknisyen
Gaziantep / Şehitkamil Elit Mühendislik

ELİT MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ FİRMAMIZIN GAZİANTEP' TE BULUNAN ŞUBESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; İşin Tanımı Sabah İşi Çıkacak Müşterilerin Malzemelerini aracına yükleyerek, müşteriye bırakıp, işin nasıl yapılacağını proje doğrultusunda ustaya anlatarak, işi başlatmak, akşam ustaların..

Ankara / Çankaya Ejs İletişim A. Ş.

Askerliğini yapmış, orta seviyede ingilizce bilen, otomobil kullanabilen, seyahat engeli olmayan, genel bilgisayar bilgisine sahip, ofis programlarını kullanabilen, kart seviyesinde elektronik test cihazlarının tamirini ve bakımını yapabilecek, kendisini geliştirmeye açık , güneş santrallarında kull..

İstanbul Avrupa / Eyüp Sentry Güvenlik

• Endüstri Meslek Lisesi veya MYO Elektrik/Elektronik bölümlerinden mezun, • Tercihen elektronik güvenlik sistemlerinin montaj ve kurulumu konusunda deneyimli • Kablolama ve elektronik cihaz montajı yapabilecek, • Alanında konuya teknik açıdan hakim, pratik, planlı ve ekip çalışma..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Aysberg Teknik Servis

Mitsubishi Electric Beyoğlu Bölge Servisi olarak İstanbul ve diğer illerdeki şantiyelerde görev yapabilecek aşağıdaki niteliklere uygun VRF usta ve yardımcıları arıyoruz. Aranan Nitelikler Tercihen VRF montaj, arıza ve otomasyon alanlarında tecrübeli İşini ve kendini gelişt..

ARANAN NİTELİKLER Un ve yem sektöründe faaliyet gösteren firmamıza otomasyona dayalı teçhizatı kullanabilen teknik eleman aramaktayız. • Üniversite veya Meslek Yüksek Okullarının elektrik, elektronik, otomasyon veya bilgisayar bölümlerinden mezun, • İyi derece..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Elit Mühendislik

ELİT MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ FİRMAMIZIN İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA'DA BULUNAN ŞUBESİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; İşin Tanımı Sabah İşi Çıkacak Müşterilerin Malzemelerini aracına yükleterek, müşteriye bırakıp, işin nasıl yapılacağını proje doğrultusunda ustaya anlatarak, işi başlatmak, akş..

MERHABA, ELEKTRİK VE KAMERA İŞLERİNDEN ANLAYAN TECRÜBELİ REFERANS VEREBİLECEK ,EHLİYETLİ VE ARAÇ KULLANABİLEN KİŞİLER ARANMAKTADIR...

İstanbul Anadolu / Tümü Labor İldam Laboratuvar Malzemeleri

Laboratuvar ve Tıbbi cihazlar alanında faaliyet gösteren firmamızda Teknik destek hizmetleri bölümünde istihdam edilmek üzere; - Üniversitelerin biyomedikal bölümlerinden mezun - Meslek yüksek okulu biyomedikal bölümünden mezun ve teknik liselerin elektrik/elektronik bölüml..

İzmir / Kemalpaşa Kansai Altan Boya Sanayi

GENEL NİTELİKLER • Meslek Liselerinin veya Meslek Yüksek Okullarının tercihen İş Sağlığı ve Güvenliği ile İtfaiyecilik bölümlerinden mezun, • MS Office programlarına hakim, • Tercihen 2 yıl tecrübeli ve E sınıfı ehliyet sahibi, • Vardiyalı çalışma ve esnek çalış..