Teknisyen İş İlanları

Pozisyon: Teknisyen
İstanbul Anadolu / Ataşehir Biyosistem Medikal

Yüksekokulların teknik bölümlerinden mezun ( Biyomedikal vb. ) İletişim ve temsil kabiliyeti gelişmiş Güvenilir ve dinamik Başarma azmi ve motivasyonu yüksek Ekip çalışmasına yatkın İhtiyaç halinde uzun çalışma saatlerine dayanıklı B sınıfı sürücü belgesine sahip..

Sakarya / Serdivan Ersoy Teknik

Bosch Sıemens Profilo Yetkili Servisinde çalışmak üzere Beyaz Eşya Teknisyeni ve Bayiilerden tüketicilere beyaz eşya dağıtımı yapabilecek nakliyeci çalışma arkadaşları arıyoruz..Sektörde deneyimli , sürücü belgesi , SRC belgesi olan arkadaşlar tercih sebebidir...

İstanbul Kozyatağı merkezli Haşere İlaçlama şirketimize bağlı; İSTANBUL Avrupa Yakası-Anadolu Yakası, MERSİN, ADANA, ANKARA bölgesinde İlaçlama teknisyeni olarak saha da çalışacak, Tercihen İlaçlama Teknisyenliği yapmış ve referans verebilecek, Tercihen ""Biyos..

İstanbul Anadolu / Kartal Mimtek Elektrik Ltd. Şti.

Gebze ,Darıca ve Tuzla bölgesinde ikamet eden Makina ve proses otomasyonu projelerinde çalıştırılmak üzere aşağıdaki özellikler de Elektrik /Elektronik Mühendisilik Fakültesi, mezunu Teknik Eğitim Fakültesi mezunu ve MYO /End Mes. Lisesi mezunu Teknik personeller alınacaktır...

Soğutma kompresörleri tamir ve bakım atölyemizde görev alacak personel alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Fenac Mühendislik

FİRMAMIZ ÜRETİM BÖLÜMÜNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE AŞAĞIDAKİ VASIFLARA UYGUN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ALINACAKTIR . - TEKNİK LİSE, ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ, YÜKSEK OKUL, ÇIRAKLIK OKULU , BENZERİ OKUL MEZUNU VEYA ELEKTRİK-ELEKTRONİK KONUSUNDA İLGİLİ, - ELEKTRONİK ÜRETİM VE..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Boyut Güvenlik Teknolojileri

• Elektronik Güvenlik Sistemleri Konusunda Bilgi Sahibi Olan, • Tercihen Meslek Yüksek Okulu, Teknik - Meslek Lisesi mezunu, • En az 1 yıl deneyimli, • B sınıfı ehliyet sahibi ve dikkatli araç kullanan, • Askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli, • Kişisel motiv..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Mastek Teknoloji Bilişim

Dokümantasyon hizmetleri ve Büro makineleri Printer Servis hizmetleri konusunda 12 yıldır faaliyet gösteren firmamızın Teknik servis bölümünde ve sahada çalıştırılmak veya yetiştirilmek üzere Fotokopi,yazıcı bakım onarım ve tamir konusunda çalışabilecek (tercihen tecrübeli) takım arkadaşları alınaca..

Kırklareli / Merkez toksöz grup

GENEL NİTELİKLER *Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu mezunu, *Tesisat, kaynak, altyapı ekipmanlarının montaj ve demontajları konuusnda en az 3 yıl deneyim sahibi, *Argon ve elektrik kaynağını bilen, *Buhar kazanları ve kimyasal atık arıtma tesisleri işletme tecrübe..

Ankara / Keçiören Onaybilgisayar Güvenlik Sistemi

Bilgisayar alanında tecrübeli, Teknik servisten anlayan ve öğrenime açık, yönetim kabiliyeti olan ekip arkadaşı arıyoruz...