Uzman İş İlanları

Pozisyon: Uzman
İstanbul Anadolu / Beykoz Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Avrupa / Şişli Arveda Araştırma

GENEL NİTELİKLER • Üniversitelerin Sosyoloji, Psikoloji, Antropoloji, Pazarlama, İşletme, Ekonomi, İletişim, Reklamcılık bölümünden mezun (Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun) • Tercihen en az 1 yıl sektör tecrübeli ..

İstanbul Avrupa / Şişli Genç Mali Müşavirlik

Mecidiyeköy deki Mali Müşavirlik ve Denetim ofisimize en az 2 yıl tecrübeli, Tercihen Orka ,Luca Programı bilen personeller aramaktayız...

MERMER GRANİT VE DOĞAL TAŞLARIN YAPIŞMASINI SAĞLAYAN KİMYASALLARIN, İÇERİKLERİNİ İYİ BİLEN VE BU KİMYEVİ ÜRÜNLERİ İYİ TANIYAN, BU KİMYASALLARIN KARIŞIMLARI İLE ÜRÜN ELDE EDEBİLEN TECRÜBELİ FAKÜLTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUM..

İzmir / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Ankara / Çankaya Ayde Enerji & Danışmanlık

Ankara /Çankaya'da bulunan enerji ve danışmanlık şirketimizde çalıştırılmak üzere aşağıdaki şartları sağlayan elektrik,elektronik veya elektrik/elektronik mühendisi istihdam edilecektir. -ENERJİ KİMLİK BELGESİ DÜZENLEME EĞİTİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAMIŞ OLMAK -İLGİLİ MESLEK ODASINA KAYITLI ..

Antalya / Alanya Gooogle Internet Cafe

4 kişilik ekibimiz de yer almak üzere sosyal medya platformları için video ve görüntülü içerik hazırlayabilecek ve web yazılım uzmanımızla birlikte koordineli çalışıp web sitelerin tasarımını yapacak web grafiker çalışma arkadaşı arıyoruz. Başka şehirlerden gelmek isteyen arkadaşlar için kalac..

İzmir / Çiğli Karşıyaka Plastik

FİNANS UZMANI İş Açıklaması • Şirketin Finansal Strateji ve Politikalarının Belirlenmesine Yardımcı Olunması, • Finansal Kaynakların Etkin ve Verimli Yönetiminin Sağlanması, • Bulunduğu Birimde Verimlilik ve Karlılık Çalışmalarına Katkıda Bulunmak, • Günlük, Haft..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Yönetici İnsan Danışmanlık Hizmetleri

Türkiye’de 50 şubesi olan ve her ay yenileri eklenen, yeni restoranlar ile büyümeye devam eden firmamızın merkez şirketinde Muhasebe ve Bordro departmanımız için; Bordro Uzmanı ve Muhasebe Uzmanı pozisyonu için takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır. GENEL NİTELİKLER ..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz alanında lider eğitim ve yönetim danışmanlığı firması için "Müşteri İlişkileri Uzmanı" aramaktayız. -Potansiyel müşterilerle telefonla görüşecek ve yüz yüze görüşme için randevu alabilecek, -Teklif hazırlama, CRM sisteminin güncellenmesi ve teklif..