Uzman İş İlanları

Pozisyon: Uzman

KUMAŞ SATIN ALMA UZMANI • Üniversitelerin Tekstil Mühendisliği bölümlerinden mezun, • Örme Kumaşlar konusunda deneyimli, • Tercihen kumaş araştırma, "koleksiyon/üretim", Kumaş tedarikçileri ve Kumaş test süreçlerinde bilgi sahibi, • Müşteri, kalite ve süreç odaklı ..

PASTAL UZMANI -Tercihen Meslek Yüksek Okullarının Tekstil Bölümlerinden mezun, -Örme penye kumaşta deneyimli, -Kesim bilgisi olan, -Kesim Asortisi konusunda tecrübeli, -Assyst programı kullanabilen, -Gemini Pastal yapma programını çok iyi derecede kullanabi..

İstanbul Avrupa / Şişli TEMPO ÇAĞRI MERKEZİ VE İŞ SÜREÇLERİ

GENEL NİTELİKLER ŞANLIURFA lokasyonumuzda görev almak üzere, tercihen Üniversitelerin Mühendislik veya Matematik bölümlerinden mezun, Müşteri Hizmetleri Projeleri deneyimi olan Planlama, Raporlama ve Monitoring Uzmanı aramaktayız. Tam zamanlı ve vardiyalı çalışabilecek,..

İstanbul Anadolu / Tümü WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

- Okullarının Elektrik Bölümü ve Meslek Liselerinin Elektrik Bölümü'nden mezun, - TEDAŞ proje ve tesis mevzuatına hakim, elektrik dağıtım şebeke proje deneyimi olan, - MS Office programlarını ileri seviyede kullanabilen, - Teknik çizim (AutoCAD, NetCAD vb.) ve elektrik şebeke proje..

İstanbul Avrupa / Fatih Dergâh Yayınları

İstanbul, Sultanahmet’te bulunan şirket merkezimizde (yayınevimizde); Halkla İlişkiler alanında çalışacak uzman çalışma arkadaşı aranmaktadır. İş Tanımı - Ulusal ve uluslararası boyutlarda kurumlarla ilişkilerin sağlıklı yürütülmesini sağlamak, - Kurumun muhatap olduğ..

Kayseri / Melikgazi Royal İlaç

İşin Detayı Uluslararası şirketlerle işbirliği içinde olan firmamızda; muhasebe ve finans konularında görevlendirilecek elemanlar alınacaktır. -Adayların Mikro programını çok iyi bilmeleri birinci ve vazgeçilmez ön koşuldur. -Adayların üniversitelerin ilgili sosyal bölümler..

İstanbul Avrupa / Şişli Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Danışmanlığını yaptığımız Ofis Mobilyaları sektöründe hizmet veren Beyoğlu bölgesinde ki firmamıza İnsan Kaynakları Sorumlusu alınacaktır. 1-Üniversitelerin Çalışma Ekonomisi, İşletme, İktisat ve ilgili bölümlerinden mezun, 2-İnsan Kaynakları ve İdari İşler konusunda en az 3 yıl ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Pnp Eğitim Ve Danışmanlık

İstanbul Ataşehir'de, Psikolojik ve Psikiyatrik Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri sunan merkezimizde, psikiyatrist ve psikologların yönlendirdiği çocuk ve ergenler ile çalışacak özel eğitim uzmanı çalışma arkadaşı / meslektaşı arıyoruz. İlgilenen adayların özgeçmişlerini göndermelerini ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Pnp Eğitim Ve Danışmanlık

İstanbul Ataşehir'de Psikolojik ve Psikiyatrik Eğitim ve Danışmanlık hizmetleri sunan merkezimizde uzmanlar ekibine dahil olacak dil ve konuşma bozukluğu uzmanı çalışma arkadaşı / meslektaşı arıyoruz. Aramıza katılacak dil ve konuşma bozukluğu uzmanı, merkezimiz psikiyatrist ve psikologlarının yönl..