Uzman İş İlanları

Pozisyon: Uzman
İstanbul Anadolu / Ümraniye Sayanloram Estetik Ve Güzellik Merkezi

ALANINDA UZMANLAŞMIŞ TAM ZAMANLI ÇALIŞMAYA YATKIN DİNAMİK DİKSİYONU DÜZGÜN EKİP ÇALIŞMASINA UYUM SAĞLAYABİLECEK GÜVENİLİR ARKADAŞLARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ SİZDE BİZİMLE ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ CV LERİNİZİ BEKLİYORUZ...

İzmir / Karşıyaka Karşıyaka İlker Eczanesi

Eczanede dermokozmetik ürünlerin satışını yapacak tecrübeli uzman arıyorum...

İstanbul Avrupa / Esenler İşinize Sağlık Osgb

-Hizmet sektöründe satış konusunda en az 1 yıl saha deneyimi bulunan, -En az lise mezunu, -Aktif araç kullanabilen, -Raporlama becerisi bulunan, -Maaş ve yüksek prim esasına göre çalışabilecek, -Yeni müşteri kazanımı konusunda portföy oluşturabilecek, çalışma arkadaşla..

İş Tanımı Mağazalarımıza gelen misafirlerimizi karşılayacak, ürünlerimizin kalite ve hijyen koşullarına duyarlı bir şekilde servisin yapılmasını yürütebilecek “Halkla ilişkiler” olarak görev alabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler Güler yüzlü, diksiyon..

Soma ya da Bergama da ikamet eden ya da edebilecek A ya da B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları arıyoruz...

İSTANBUL / AVCILAR / AMBARLI KAVŞAKTA bulunan AXİS OFİS MOBİLYALARI markamız ile 1990 yılından bu yana faaliyetine devam eden FABRİKA-SHOWROOM'mumuzda; OFİS, Otel, Hastane, AVM, Banka, Eğitim Sektörü, Fabrika bina vb. sektörlerinde ağırlık proje bazında hareketli MOBİLYA ve sabit MOBİLYA, üretimi ve..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği

Kurumun vizyon ve misyonu doğrultusunda var olan kaynakları geliştirmek, yeni kaynak stratejisini hazırlamak, kaynak geliştirme planını yapmak, kaynak geliştirme stratejisinin pratik, yönetimsel unsurlarını yerine getirmek, kontrollerini yapmak ve gerekli önlemleri almak. Aranan Özelli..

Antalya / Muratpaşa İnternational Travel Services

-Seyahat Acentesi Muhasebesi Deneyimli, -Sejur,Sedna,Abaküs programlarına hakim, -Fatura Kontrol yapabilecek, -30 yaşını aşmamış, -Bay veya bayan personel, -Prezentabl, -Kendini sürekli geliştirip, yenileyebilen, -Kariyer hedefi olan, -Takım çalışmasın..

Antalya / Muratpaşa İnternational Travel Services

-Seyahat Acentesi Operasyon Deneyimli, -İyi Derecede İngilizce bilen, -Sejur Programını kullanabilen, -B Sınıfı Ehliyetli aktif araç kullanabilen, -En az lise mezunu, -Prezantabl -Kariyer Hedefi Olan, -Kendini sürekli geliştirebilen, Bizimle çal..

İstanbul Anadolu / Tuzla Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

Tuzla OSG de Doğalgaz Tesisatı uygulamaları ve montaj işlemlerini yapan firmamız için C Sınıfı İSG sertifikasına sahip İSG Uzmanı alınacaktır. 1. Üniversitelerin Mühendislik Bölümlerinden mezun, 2. İş Güvenliği (C sınıfı) sertifikasına sahip, 3. İş sağlığı güvenliği y..